Drbárna ze ZOO: Markéta se opět dostává do formy, Albert si ještě užije

Drbárna ze ZOO: Markéta se opět dostává do formy, Albert si ještě užije
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Danuše nepřichází k Viky s dobrou zprávou. Její kolega u soudu je dlouhodobě nemocný, a tak bude muset nějaký čas pracovat na plný úvazek, což vylučuje možnost, že by se mohla starat o děti. Proto volala Petrovi, aby si Bena a Sofii vzal co nejdříve k sobě.

A na cestu se chystá i Eliška, a to rovnou do Nairobi na konferenci o žirafách. Eliška je z této příležitosti nadšená, ale vypadá to, že se celý svět spikl a nic není tak, jak si naplánovala. Nemá hlídání kluků, protože Anežka dostala možnost jít na operaci v lepším termínu, a tak by na tři dny musel kluky hlídat děda, což Eliška odmítá s tím, že by se 14 dní strachovala, zda má děti ještě naživu.

A ani v práci to nevypadá dobře. Má přijít nová žirafa a Roklová trvá na tom, že Elišku může zastoupit jenom Sid, která už má se zvířaty své zkušenosti. Jenomže Sid je pořád někde ve větru a snaží se Raula uvést do vedení firmy.

Když už to vypadalo, že o mimořádnou příležitost přijde, přiřítila se Sid s tím, že samozřejmě Elišku zastoupí. Starostlivá matka nakonec vzala na milost i otce, aby tři dny kluky hlídal, než bude Anežka doma z nemocnice.

Markéta už bere Alberta jako hotovou věc a je velmi majetnická. Lubor Brázda nestačí žasnout, jak s Albertem cvičí. Trochu si to i užívá. Posedla právnička vidí Alberta v baru s Kristýnou a hned na ni zaútočí, že takové vztahy nejsou vhodné. Kristýna na ni zíra a moc nechápe, co po ní Markéta chce. Ona přece o Alberta zájem nemá. Jenže, kdoví, co se Markétě už zase honí v hlavě.

Starosti má i Katka, které Ovčík u všech místních prodejců krmení zařídil, že od nich levné granule nedostane. Charlie nakonec přivezl granule ze supermarketu, ale to už je dražší a Katka se obává, že dlouhodobě tak krmit nemůže. Charlie si dělá legraci, že asi bude muset nějakou fabriku na psí žrádlo provozovat sám.

Ale je docela možné, že Ovčík bude mít co nevidět jiné starosti. Ve městě se začal objevovat alkohol s methanolem. Jeden známý podvodníček přišel nabídnout levný rum i do baru, ale u Marka nepochodil. Holky však opatrné nebyly a alkohol si koupily na výrobu bonbónů. Když zjistily, že i v jejich alkoholu byl methanol, musely se hodně snažit, aby celou zakázku vykoupily zpět a zlikvidovaly. Marek neváhal a na podivného prodejce upozornil Břéťu Kabáta. Jak se později dozvěděl, za obchodováním s nelegálním alkoholem by mohl být Ovčík.

Zdroj článku:
  • Autorský text