Seriál ZOO plný intrik a emocí: Petr narychlo odjíždí a Viky hledá opět útěchu u Marka, rozlučka s dětmi jí zlomila srdce

Seriál ZOO plný intrik a emocí: Petr narychlo odjíždí a Viky hledá opět útěchu u Marka, rozlučka s dětmi jí zlomila srdce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sid sice tráví hodně času u Adama, když se však ukáže doma u Viky, raději se s ní potkávat nechce. A to samé doporučila spolubydlící Tez. Smutek je nakažlivý a Viky je navíc v poslední době hodně špatně naladěná a zlobí se na celý svět, a především na sebe.

Sid ještě netuší, že i její dny nekonečného štěstí mohou být v ohrožení. Její povedená babička se rozhodla, že udělá cokoliv, jen aby Sid a Adama rozdělila.

A začne to zkoušet svou oblíbenou metodou, která se jí osvědčila. Každý má přece svou cenu a ona musí jen ve vhodný okamžik udělat Adamovi nabídku, kterou neodmítne. Nebo ano?

Sidonie se objevila před Adamem naprosto nečekaně a nechodila dlouho kolem horké kaše. Odhadla, že by mohl Sid vyměnit za půl milionu korun. K jejímu překvapení se jí mladý ošetřovatel hadů vysmál a peníze si nevzal. Jenže babička se nevzdává, nikdy!

Dlouho to netrvalo a přišla s novou nabídkou. Zařídí, aby se ostatky Adamových rodičů dostaly zpět do země a může si pro ně dokonce na její náklady zaletět. Adam nad takovou nabídkou oněměl a Sidonie to pochopila tak, že konečně problém vyřešila. Neváhala se hned pochlubit Eduardovi. Nadšení jí dlouho nevydrželo a Adam jí osobně přišel říct, že s láskou k Sid kšeftovat nebude.

Kdo si myslí, že to hlavu sklářské rodiny zastaví, ten Sidonii ještě nezná. Nakonec jí došlo, že by za ni špinavou práci mohl udělat někdo jiný, kdo Adama nemá rád, ale miluje peníze. Babizna se spojila s Albertem. A vypadá to, že by mohla ještě ušetřit.

V zoologické zahradě je trošku rušno. Tez nezvládá rozehrát akci, kterou naplánoval Charlie, a tak je do areálu povolaná posila v podobě Izy. Holky se však musí pohybovat tak, aby se jejich malé tajemství neprozradilo. To jim zřejmě dlouho nevydrží. Zatím je viděl jen Fanda a ten si myslí, že se mu to jen zdálo. Jenže Izy není zrovna moc opatrná.

Největší drama se ovšem odehrává v rodině soudce. Ten je nečekaně do Bruselu povolaný hned a je nakonec rád, že zmizí od problémů, které ho tíží. Byt tak zůstává prázdný a Ilonka je pověřená dojednat detaily s novým nájemníkem, kterým není nikdo jiný než Charlie (výborný tah od tvůrců, aby využily už postavené kulisy, když Petr z děje mizí).

Ještě než se Petr i s dětmi a Danuší vydá na letiště, vidí venku na lavičce Viky a Marka a jejich přátelské objetí si vyloží samozřejmě jinak.

Má ještě větší zlost, ale nakonec je rád, že to viděl a znovu se utvrdil v tom, že dělá dobře, když Viky nevěří a nechce ji ve svém životě.

Jeho děti to však vidí úplně jinak a chůva jim chybí. Otec se sice snaží je uplatit, ale moc to nefunguje. Alespoň si vymíní na babičce, aby je k Viky odvedla a mohly se s ní rozloučit. Viky má co dělat, aby zadržela slzy a neví, jak dětem vysvětlit, že je musela opustit. A ony tomu nerozumí a nechápou, proč by nemohla odjet do Bruselu také.

Zmatená Viky nakonec skončí u Sid v práci, aby si vyslechla odpověď na otázku dříve, než se zeptá. Sid přesně ví, co chce Viky slyšet. Vypadá to, že k setkání s Petrem už nedojde, protože od Ilonky se dozvídá, že soudce už je nejspíš v letadle.

Zdroje článku: