ZOO: Albert pozve Tez na rande! Se kterým dvojčetem skončí u stolu?

ZOO: Albert pozve Tez na rande! Se kterým dvojčetem skončí u stolu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zjištění, že Tez je úspěšná kurátorka vídeňské galerie, v Albertovi probudilo očekávaný zájem. Neváhá a pozve dívku na rande do restaurace. Kdyby tak tušil, že na schůzku dorazí někdo jiný, kdo z něho jen touží vytáhnout citlivé informace…

Albert si myslí, že Tez je bohatá. Zkusí ji sbalit?

Albert se na chodbě před kanceláří potká s Tez a zřejmě poprvé je upřímně rád, že ji vidí. No jo, když si teď myslí, že slečna je bohatou kurátorkou ze slavné galerie, aby také nebyl nadšením bez sebe. Vždycky prahl po snadném výdělku, uznání a slávě.

Pochopitelně udělá, co bude v jeho silách, aby získal dívčinu přízeň. Klube se z ní slibná partie, byl by hlupák, kdyby si nechal ujít příležitost. A tak začne kout železo, dokud je žhavé, a pozve Terezu na večeři. Dívka dělá drahoty, ačkoli ve skutečnosti dostala Alberta přesně tam, kde ho už dlouho chtěla mít. Pozvání přijme, ale ujistí ho, že to bude pouze nevinná večeře. Spát hodlá ve vlastní posteli a sama. Bude proslulý casanova s takovými podmínkami souhlasit?

Dostat z Alberta něco pikantního není jen tak

Na rande ve skutečnosti nevyrazí Tez, ale její sestra Izy, která má za úkol vytáhnout z Alberta užitečné informace. Ve vhodné chvíli zavolá Charliemu, aby mu vylíčila, jak se situace zatím vyvíjí. Albert je podle ní strašně dotěrný. Přestože mu jasně řekla, že mezi nimi k ničemu nedojde, celý večer se ji pokouší sbalit. Nic zajímavého z něj ale nedostane.

Vyptávala se ho na rodinu, jenže Albertovi se musí nechat, že dokáže být prozíravý a opatrný, když o něco jde. Moc chytrý na to, aby řekl něco, co nechce. Trojice podvodníků potřebuje zjistit, v čem má Polák ulité peníze, a Tez radí, aby na něho Izy zkusila jít přes koníčky. Ta ale ví, že mu musí nejdřív ukázat, že jeho triky na ni neplatí.

Podaří se Charliemu a dvojčatům obelstít Alberta? Zdroj: FTV Prima

Jak zatočit se zloduchy? S partou hezkých dvojčat!

Izy si s Albertem krátce popovídá o umění a pak se rozhodne zaplatit za oba účet v restauraci. Tím Alberta překvapí a ujistí ho, že nepotřebuje, aby za ni platil. Znovu se ji pokusí pozvat domů a pokračovat v příjemném večeru, ale to, že je štědrá, ještě neznamená, že dává na požádání i sebe.

Dalšího dne Albert navštíví dívku na jejím pracovišti v zoo – a tentokrát je to zase Tez. Rád by ji pozval znovu, aby se jí za včerejšek odvděčil. Tereza ale odmítne, aby to chlapec neměl tak snadné. Franta jeho fiasku přihlíží a směje se, ale Albert ho ubezpečí, že do dvou dnů bude mít tu holku v posteli. Při následném setkání Tez namítne, že do zoo nepřišla randit. Odpracuje si, co musí, a zmizí odsud.

Všichni ale víme, že Tez ani Izy nás jen tak neopustí. Spolu s Charliem, dalšími vychytralými dvojčaty a možná i s hospodyní Ilonkou naplánují takovou akci, ze které se největší grázlové ve městě hned tak nevzpamatují. A Albert bude mezi nimi!

Zdroj článku:
  • Autorský text