Jak se změnili někteří herci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě?

Jak se změnili někteří herci ze seriálu Ordinace v růžové zahradě?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ordinace v růžové zahradě běží v televizním vysílání už od roku 2005. Během této doby si v seriálu zahrálo velké množství herců. Během 16 let se změní každý z nás, naší oblíbení herci samozřejmě nejsou výjimkou.

Někteří naši oblíbenci zrají jako víno, na druhých zase jde vidět nějaká ta vráska nebo šedinka navíc. Pojďme se tedy společně podívat na to, jak se někteří změnili.

Zlata Adamovská

Pediatrička MUDr. Běla Páleníková působí v seriálu už od samých začátků a patří mezi hlavní postavy. Běla patří mezi velmi oblíbené postavy, a to především díky svému charakteru je velmi vtipná a spravedlivá.

U doktorky Páleníkové je hodně těžké udělat kompliment, poněvadž si vždy vymyslí nějakou lichotku ona na něj.

O Zlatě se dá říct, že zraje jako víno, nějaká ta vráska sice přibyla, ale to jí na kráse vůbec neubírá. I přes její věk 62 let se stále drží ve výborné kondici.

Martin Zounar 

Od roku 2011 hraje lékaře Bohdana Švarce. Bohužel však nepatří zrovna mezi oblíbené postavy, jelikož je velmi lstivý, podbízivý, arogantní a není mu cizí použít fyzické násilí. Během doby 11 let se docela změnil z mladého pohledného tmavovlasého muže. Nejenže přibyla nějaká ta vráska nebo šedina, velmi se však změnilo jeho chování v seriálu.

Markéta Děrgelová

Velmi úspěšná česká herečka, která si zahrála ve spoustě známých českých seriálů a také ve značném množství divadelních her, ztvárnila postavu Táni Márové. Markéta hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě teprve dva roky a stále je velmi mladá a krásná žena.

Štěpán Benoni

Má velmi bohatou kariéru, působí jako dabér a herec v mnoha seriálech a filmech. Své si zahrál i v seriálu ulice, kde působí jako zdravotník, a to od konce roku 2017. Během této doby na něm sice žádné výraznější změny patrné nejsou, avšak v níže přiloženém videu se můžeme podívat, jak vypadal za mlada.

Robert Jaškow s manželkou, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Rober Jaškow

V seriálu působí od roku 2016 jako MUDr. Leoš Mára. Pan doktor Mára nepatří zrovna mezi oblíbené postavy a velmi mění situaci v nemocnici, když svým kolegům zrovna ne moc pěkně zatápí. Doktor Mára se netěší velké oblibě především díky své aroganci, manipulativnosti a velmi špatnému charakteru. V přiloženém videu si na první pohled všimneme výrazné změny, když dříve měl ještě vlasy. 

Radim Fiala 

Radim zastává roli Petra Hanáka a je až neuvěřitelné, jak se na něm čas téměř vůbec nepodepisuje. Ve svých 51 letech vypadá stále velmi dobře a z přibývajícího věku si hlavu nedělá.

Na tomto videu se sami můžete podívat na to, jak se vaši oblíbení herci měnili v průběhu let:

Jak sami můžete vidět, někomu přibývající roky vůbec na kráse neubírají, druhým zase stárnutí dělá nějakou tu vrásku navíc a roky navíc jdou velmi výrazně poznat. Tak či tak, čas se zastavit nedá.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.serialzone.cz