Jak vypadá a žije odvážná a neporazitelná Xena 20 let od natáčení? Byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí světa

Jak vypadá a žije odvážná a neporazitelná Xena 20 let od natáčení? Byla zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí světa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Patřili jste k obdivovatelům charismatické a neohrožené Xeny, co si poradila se všemi nástrahami světa? Akční dobrodružný fantasy seriál se dočkal 134 epizod a celosvětového úspěchu. Jak dnes hrdinka seriálu žije?

Tuhle hlášku znali všichni příznivci

„Za časů dávných bohů, hrdinných náčelníků a králů, neklidem zmítaná země zrodila hrdinku. Byla jí Xena, mocná princezna, zocelená žárem bitev.“ Takto začínal každý díl populárního seriálu s názvem Xena. Mužům se líbila a připadala jim jako vzor sexy ženy. Dívky se s ní ztotožňovaly a u televize se cpaly brambůrkami v domnění, že se právě proměňují v akční hrdinku. Také jste k nim patřili a přesunuli jste se v časoprostoru do dob akčních mýtických hrdinů?

Seriál se natáčel v letech 1995 až 2000, a točila ho Amerika spolu s Novým Zélandem. Úspěch to by ohromný, a ještě o to větší, že ve sledovanosti a oblíbenosti porážela Xena svého mužského kolegu Herkula – tento seriál běžel souběžně s Xenou, ale nedočkal se tolika epizod.

Lucy Lawles si střihla i další seriály

Slavná Xena, herečka Lucy Lawless, se po svém angažmá v seriálu Xena objevila i v Herkulovi. Po skončení natáčení těchto oblíbených seriálů si střihla roli v Akta X a také zazářila v legendárním vědeckofantastickém seriálu Battlestar Galactica. Jeden rok byla magazínem People zařazena mezi 50 nejkrásnějších lidí světa. Dobře ona!

Na place i na pódiu

Lucy Lawless je rodačkou z Nového Zélandu a má šest sourozenců. Věnuje se cizím jazykům a mluví plynně italsky, německy, francouzsky a samozřejmě anglicky. Kromě talentu na jazyky je nadaná také pěvecky, má na svém kontě několik alb. Kromě toho ovládá bojová umění a umí jezdit na koni. Jo, a aby toho nebylo málo, výborně zachází s mečem. Vidět jste ji mohli například ve Spider-Manovi z roku 2002. Dodnes hraje i zpívá.

Lucy Lawless se příští rok objeví ve filmu Mimoni: Padouch přichází.