Maléřovi nebo Magda s Mirkem, který z párů si vás nejvíce získal?

Maléřovi nebo Magda s Mirkem, který z párů si vás nejvíce získal?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztahy jsou nedílnou součástí života každého z nás, někdy však vztah naruší nevěra druhého člověka a vztah buď zanikne, nebo se nadále vyvíjí a pouto se upevňuje. V minulém díle této rubriky jsme se podívali na páry z našeho oblíbeného seriálu Ulice. Pojďme se tedy podívat na následující zamilované hrdličky.

Martin Maléř a Veronika Maléřová

Rodina Maléřových patřila mezi takové ukázkové rodiny, velmi milá manželka Veronika, která byla velmi pracovitá a ze všeho nejvíce milovala svou rodinu. Měli spolu dvě děti, dceru Rozinu Maléřovou, kterou hrála Anna Kadeřávková a syna Filipa, kterého hrál Marek Salvet.

Martin pracoval v dílně společně s Bedřichem. Jejich vztah zažíval běžné problémy i radosti, jaké zná každý z nás. Výchova dvou dospívajících děti není také zrovna jednoduchá, zvlášť s Filipem byla výchova občas trochu komplikovanější.

Jejich vztah byl však narušen nevěrou Martina se servírkou Šárkou, do které se zamiloval. Dlouho se spolu potají scházeli. Nakonec se rozhodl opustit rodinu a žít život se Šárkou.

Toto rozhodnutí bylo zvlášť pro jeho děti velkou ránou a dávali mu to patřičně najevo, což vytvářelo velký tlak na jejich vztah.

Daniel Bambas - Mirek, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Magdalena a Mirek

Magda je pohledná učitelka, která je známá svými pestrobarevnými outfity, a Mirek je zase úspěšný podnikatel. Jejich vztah je teprve v začátcích a zatím se nacházejí v podivném trojúhelníku, ve kterém působí rovněž Magdin kolega a bývalý přítel Prokop.

Prokop se s Mirkem stali přáteli a dokonce se jim společně s Magdou podařilo vybalancovat přátelský vztah, kde se dokonce všichni tři společně scházejí a tráví spolu čas. Současný vztah Magdy s Mirkem vypadá velmi slibně a zdá se, že mají oba spolu dobré úmysly. Můžeme se tedy těšit a očekávat budoucí vývoj tohoto vztahu.

Zdroj článku: