Velký Gatsby (2013): Leonardo DiCaprio má vlastní recept na svádění žen

Velký Gatsby (2013): Leonardo DiCaprio má vlastní recept na svádění žen
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svět newyorských boháčů, jazzu a uvolněné morálky 20. let minulého století převedl režisér Baz Luhrmann na filmové plátno v pestrých barvách. Klasický román F. Scotta Fitzgeralda Velký Gatsby se v roce 2013 dočkal opravdu okázalého zpracování a v titulní roli zářil Leonardo DiCaprio.

"Když jsem tu knihu četl jako středoškolák, Gatsby mi připadal jako silný, stoický a záhadný muž, který má všechno pod kontrolou," řekl o své postavě herec. "Ale pak jsem to četl znovu v dospělosti a uvědomil jsem si, že ten člověk je prázdný, je to jen skořápka někoho, kdo se snaží najít smysl života, ale nedokáže žít v realitě. Je to vlastně velmi tragický příběh." 

Leonardo se od Gatsbyho podle svých slov liší v mnoha ohledech. Například nepořádá party jen proto, aby zapůsobil na nějakou ženu. "Existuje hodně spekulací o tom, co ženy přitahuje, ale často jsou to mýty. Myslím, že ženy se s vámi musí cítit příjemně, to je všechno," vysvětlil herec, který se prý v přítomnosti dívek jenom snaží být sám sebou. 

"Myslím, že ženy se s vámi musí cítit příjemně, to je všechno."

Na rozdíl od Gatsbyho si ani nepotrpí na módu. "Abych řekl pravdu, módě vůbec nerozumím a ani o ní nepřemýšlím. Většina mého oblečení je černá, šedá nebo tmavomodrá. Ale miluju bundy. Na těch tak trochu ulítávám," přiznal Leonardo.