Co Vanda udělá, až ji Luděk odkopne?

Co Vanda udělá, až ji Luděk odkopne?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda se dál vznáší na obláčku neskrývaného štěstí. Nehodlá marnit čas tím, že by se zamyslela, co vlastně Luďka popohání k tomu, aby s ní –⁠ s nulou, jak tehdy řekl –⁠ trávil čas. Je prostě přesvědčená, že Luděk je jejím osudovým mužem. A možná že také je, jen trošku v jiném slova smyslu. Co Vanda udělá, až ji Luděk odkopne? 

Vanda zvládá žít svůj šťastný život i kopat do ostatních 

Ukázalo se, že Vanda Veselá není jen hloupoučká, nýbrž i zákeřná. Místo toho, aby žila svůj šťastný život, který jí předepsaly samy hvězdy, má ještě čas i chuť na to, aby si kopla do Blanky pokaždé, když je k tomu příležitost. Hltá každé Luďkovo slovo a vůbec si nepřipouští, že by tím největším padouchem mohl být právě Luděk Volák. Ale proč by nad něčím takovým přemýšlela? Vždyť Luděk (herec Vasil Frydrych) jí řekl, že ji miluje, sehnal jí práci a staví pro ně dům. Co víc si může žena přát?

Nedávno si znovu rýpla do Blanky, aby jí řekla, že jednou s nimi ve společném domě budou děti grilovat a všichni pak budou jedna šťastná rodina. A protože je na téma svých dětí Blanka háklivá, neváhala Vandu usadit. Řekla jí, že je malá chudinka, jejíž uťáplá dušička potřebuje ke štěstí jen opravdu málo. Na závěr pak Vandu ujistila, že nemá ani páru o tom, do čeho se to namočila. 

„Zatímco teď Vanda staví vzdušné zámky, až Luďka přestane bavit, sesypou se její paláce jako domeček z karet.“

Vanda to od Blanky pěkně schytá, Zdroj: TV Nova

Bude mít Vanda sílu začít od znova? 

Diváci, kteří příběh Vandy znají, už teď mohou tušit, že Luďkovo odkopnutí Vandu zlomí. Vanda nemá téměř žádné životní zkušenosti, její sebevědomí je hrané a svůj život hloupě opírá jen o jeden pilíř. Tím je teď Luděk, na kterého se váže i její lepší práce a finanční svoboda. Až se s ní Luděk rozejde a jednat s ní určitě nebude v rukavičkách, bude Vanda znovu na dně. Bez práce, bez smyslu života a bez peněz. Vrátit se zpátky k úklidu a začít od znova, to pro ni nebude vůbec snadné. 

Zdroj článku:
  • Autorský text