Drbárna ze ZOO: Kamil jen o chlup utekl před rolí striptéra a Julie před pozorností reportérů s kamerou

Drbárna ze ZOO: Kamil jen o chlup utekl před rolí striptéra a Julie před pozorností reportérů s kamerou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adamovu hezkou chvilku ráno přerušil telefonát od známého profesora. K plazům se chystá odborná komise. Vyděšený byl spíše Albert. Zbytečně. Děti od Elišky jako by ani nechodily do školy, a tak musí stále pracovat v ZOO. Trochu se už začínají bouřit. Svatební přípravy Heleny se nevyhnou problémům.

Odborná komise, která přišla prozkoumat způsob péče o plazy, pořádně vystrašila Alberta. Ještě před jejím příchodem nařídil Adamovi, aby všechny inovace v pavilonu plazů zrušil a držel se norem. Další problém a vyhrožování z ministerstva už Albert nechce.

Nakonec byl nový ředitel překvapený hned dvakrát. Zjistil, že Adam jeho pokyny ignoroval, protože mu přišly hloupé, a z odborné komise se nakonec vyklubali chlapíci, kteří nepřišli trestat, ale něco se přiučit, aby se mohla uskutečnit modernizace chovu plazů i v dalších zoologických zahradách.

Dvojčata stále nemohou najít v podnikání kompromis

Tereza a Izabela se po rozdělení firmy odcizily, a zatímco Izabela má další zakázku od Dominiky, Tereza moc zakázek nemá. S mírovou vlajkou přišla nakonec Izabela, aby přemluvila sestru k návratu k původní spolupráci. Tereza si však stojí za svým. Dominice nevěří a dobře dělá.

Jenže ani Dominika není moc nadšená, že si sestry firmu rozdělily. Bude tak složitější a hodně zdlouhavé je obě dostat do krachu.

Kamil by mohl změnit způsob obživy

Kamil přemlouvá matku, aby se s ním pustila do bitvy proti Dominice, ale vypadá to, že Ovčíková bude raději tolerovat Dominiku, než aby iniciovala návrat manžela z vězení. To hodně o jejím manželství vypovídá.

Jen o chlup Kamil utekl ze spárů rozdováděných žen ze ZOO, které zapíjely Heleninu rozlučku se svobodou. Rozdováděné ženy si Kamila mylně spletly se striptérem a dost invazivně od něj požadovaly pěkně žhavé vystoupení v baru. A ani Markova babička, která u vnuka brigádničí, by nebyla proti.

Svatební přípravy Heleny Pechové

Helena Pechová sice svobodu pěkně zapila, ale s hrůzou zjistila, že z Číny jí došly svatební šaty pro hodně štíhlou nevěstu, a to ona není. Zřejmě si vdavekchtivá Helena neuměla najít v tabulce velikostí tu svou.

Ilonka se baví

Dominika trvala na tom, že se jí Charlie musí omluvit. Velký mafián to udělal. To si Ilona nechtěla nechat ujít. Vypadá to, že bývalý majitel sodovkárny měl opravdu infarkt a Dominika mu o život neusilovala.

Julie za hrdinku

Zdroj: FTV Prima

Julie přistihla v pavilonu žiraf skupinku mladíků, kteří i přes zákaz chtěli krmit žirafy. Po jejich útěku zjistila, že jim chtěli vnutit granule, do kterých napíchali špendlíky. To by mohlo být pro zvířata tragické.

Díky jejímu rychlému zásahu se nic nestalo a brzy se do ZOO přiřítili reportéři z televize. Byla to Sid, kdo dokázal vlezlé reportéry odradit od toho, aby Julii natáčeli. To by pro vyplašenou ženu na útěku před tyranem mohlo znamenat prozrazení. Nakonec musel zasáhnout i Márty a kupodivu tentokrát byl se Sid na jedné lodi. Sám se také kamerám vyhýbá, i když jeho důvody jsou úplně jiné.

Zdroje článku: