Co přinesl tento týden v Ulici? Hořký rozchod i sladká vyznání

Co přinesl tento týden v Ulici? Hořký rozchod i sladká vyznání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička se těšila na Šimonův příjezd, ale její radost netrvala dlouho. Sabine přijala zprávu o Gábinině nemoci vstřícně, což Gábinu potěšilo natolik, že se rozhodla dát šanci vztahu s Jirkou. Prokop vyčetl Magdě, že mu nic neříká. Hádka skončila vyznáním lásky a příslibem, že Magda zruší svatbu.

Šimon si našel náhradu za Aničku

Fotograf Šimon se ve středu vrátil do Ulice jen proto, aby pronajal svůj byt i ateliér a oznámil Aničce, že v Londýně začal chodit se svou devětadvacetiletou asistentkou. Utrápenou Aničku začala nahlodávat klasická otázka – co kdyby? Co kdyby tenkrát odjela s Šimonem do Londýna? Změnilo by se něco? Naštěstí má kolem sebe věrné přátele, kteří ji v těžké chvíli neváhají utěšit.

Gábina začala chodit s Jirkou

Začátek týdne pro ně byl rozpačitý. Ve středu se Jirka a Karla potkali na ulici s Gábinou a ve vzduchu bylo jasně patrné napětí. Karla to ale vzala pevně do rukou a domluvila nenapravitelným hrdličkám rande v krámku. Ve čtvrtek večer zazvonil major u Gábininých dveří a byl jí velkou oporou, když ji nepříznivá kritika její šéfové hrozila zlomit. Sabine ale nakonec projevila nečekanou vstřícnost, takže Gábině spadl kámen ze srdce. Před Šímou pak oznámila, že odteď už s Jirkou tvoří pár.

Prokop se pohádal s Magdou, pak jí vyznal lásku

Prokop s Magdou, Zdroj: TV Nova

Vztah Magdy a Prokopa už dlouho připomíná jízdu na horské dráze. Chvíli se k sobě chovají přátelsky, potom si zase vjedou do vlasů tak, že z toho má i chudák Kalina pocuchané nervy, a nakonec si vyznávají vroucné city. Když se v pátek opřel Prokop do Magdy kvůli tomu, že před ním zatajuje důležité věci, nevydržela to a rozbrečela se. Dělala to přece proto, že jí na něm pořád záleží. Slíbili si, že spolu zůstanou, a Magda prohlásila, že vztah s Mirkem ukončí ještě toho dne, ale evidentně nenašla vhodnou příležitost.

Bára si našla práci, která Vítkovi nevoní

Zatímco Iva si pochvalovala, jak Bára během stáže vyspěla, Vítek kvůli dceřině rozhodnutí zanechat studia nadále zuřil. Bára uspěla u pohovoru a od pondělí má začít hlídat děti v jedné rodině. Bude dostávat příplatky za noc nebo za hlídání v angličtině. Přestože si tak poměrně rychle našla solidní práci, Vítek prskal a raději odešel do ložnice. Iva navrhla Báře, aby tátu ujistila, že se někdy v budoucnu k focení možná vrátí, i kdyby třeba za deset let. Báře se však dělá špatně při pouhé představě foťáku.

Vanda u Evžena tvrdě narazila

Vanda se pokusila Evžena svést, ale odměnou jí bylo rázné odmítnutí. Když jí Evžen řekl, že ji vždycky vnímal spíše jako mladší sestru, Vanda se z toho doslova pominula a začala dětinsky kopat kolem sebe. Za své trápení obviňovala všechny okolo, ostatně jako obvykle. Dokonce prohlásila, že se z garsonky u Pešků co nejdřív odstěhuje.

 

Zdroj:

  • autorský text