Jak Vandiny horoskopy najednou přeskočily z Evžena na Luďka. Bude její novou osudovou láskou on?

Jak Vandiny horoskopy najednou přeskočily z Evžena na Luďka. Bude její novou osudovou láskou on?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco dříve byl Vandě Luděk nesympatický a vždy mu raději vyklízela prostor, teď se s ním stále častěji setkává u vína nebo kávy v místní kavárně. Není divu, že diváky na jazyku svědí otázka: Bude novým mužem Vandy zhrzený Luděk?

Dříve na Vandu řval, teď ji povzbuzuje i utěšuje

Vztahy jsou nevyzpytatelné, o čemž se mohou přesvědčit i diváci Ulice. Není tomu tak dávno, co Luděk na Vandu řval, když před jeho (tehdy ještě) ženou popíjela víno a sama ji k tomu vybízela. Tehdy Vanda neměla daleko k sebevraždě. Teď se ale karty obrátily, když je společná nenávist k Blance a touha se jí pomstít svedla dohromady. Luděk Vandu přistihl, jak pofňukává nad tím, co jí provedli Blanka s Evženem.

Využil příležitost a vtlačil se jí do přízně, aby jí mohl našeptávat své plány. Věří, že společně s Vandou Blance ještě zavaří. Nemůže totiž přejít to, jak lehce se s ním Blanka vypořádala a že je vůbec schopná bez jeho pomoci existovat. Je však nutné říct, že i přesto, že Luděk poslední dobou hodně pije, nikdy neztratil soudnost natolik, aby se do Vandy zamiloval. Používá ji spíš jen jako loutku. A možná sám neví, do čeho jde, protože Vanda je případ sama pro sebe. Příslibem lepšího místa pro Vandu se tedy sám možná řítí do pasti.

Vanda by si Luďka vážila více než Blanka

Vandu samozřejmě pořád sžírá potupa, kterou zažila před Evženem, když shodila župan a objevila se před ním skoro nahá. Její kroky teď více než hvězdy ovlivňuje nenávist k Blance. To mají s Luďkem podobné, a tak spolu poslední dobou kují pikle.

Jenže Vanda to vidí úplně jinak než Luděk. Zároveň ho bere jako svoji podporu, když ji neustále ujišťuje, že Blanka je ta zlá a vlastně Vanda za nic nemůže. Mimo to má i své vlastní plány, které by se Luďkovi nelíbily. Vanda, ačkoliv je bez peněz a bez zkušeností, by totiž Luďka i s domem brala.

Její horoskopy najednou přeskočily z Evžena na Luďka, který by mohl být její osudovou láskou. Ale tak to má Vanda s každým mužem, kterého potká... Navíc Luděk by to s Vandou nejspíš nevydržel. Vzhledem k jeho povaze by Vandu chytal pod krkem častěji než Blanku.

Zdroj článku:
  • autorský text