Natáčení intimních scén k herectví patří, myslí si představitelka Žofky z Ulice

Natáčení intimních scén k herectví patří, myslí si představitelka Žofky z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zamilovaní Žofka a Michal v nejnovějších dílech Ulice sbírají nové milostné zkušenosti a možná se brzy dočkáme jejich první postelové scény. Mladá herečka Kateřina Ujfaluši se natáčení intimností nebrání, koneckonců jsou běžnou součástí herecké práce. Lásku teď prožívá i v reálu.

Kateřina Ujfaluši nemá problém s intimními scénami

Romantický vztah Žofky (Kateřina Ujfaluši) a Michala (Karel Klement) se vyvíjí opravdu slibně a v poslední době se také dost prohlubuje. Dvojice začíná vážně uvažovat o první sexuální zkušenosti, k níž možná dojde velmi brzy. Natáčení právě takových scén, citlivých a intimních, může být pro některé herce nepříjemné. Jak k nim přistupuje Žofiina představitelka?

„Já si myslím, že to k tomu patří,“ prohlásila v pořadu TV Nova. „Když chce člověk být herec, musí si projít všemi možnými zkušenostmi. Myslím, že jsem celkem dobrá v tom oddělovat to od svého reálného života, že mi to vlastně nijak nevadí. Prostě se nějak přepnu do Žofky a oddělím to od sebe, takže s tím nemám problém.“

Na natáčení konkrétních intimních scén, jichž má herečka ve scénáři ještě poměrně dost, se s kolegou Karlem Klementem předem nedomlouvají. Zkoušejí si je až přímo na place.

Láskyplné sbližování Michala a Žofky
Láskyplné sbližování Michala a Žofky | Zdroj: TV Nova

Atraktivní herečka našla lásku i ve skutečném životě

Působení v Ulici si Kateřina Ujfaluši celkově moc užívá, jistě i proto, že teď hraje mnohem příjemnější věci než v nedávné době, kdy musela ztvárnit přesvědčivé sebepoškozování. To pro ni jako pro člověka, který nemá rád pohled na krev, byla skutečná výzva, s níž se ovšem důstojně poprala. Díky tomu, že má fotografickou paměť, jí nepůsobí potíže ani učení dlouhých dialogů.

Postava Žofky jí za tu dobu, co ji ztělesňuje, přirostla k srdci. „Je oproti mně víc od rány, víc taková iniciátorka. Já mám spíš ráda, když mě někdo dobývá. Žofka podle mě i tím, že je starší než Michal, bere tu iniciativu a nějak se snaží ho posunout dál.“

V oblibě ji ostatně mají i diváci seriálu, kteří se o ní na sociálních sítích vyjadřují jako o velmi šikovné holce nebo krásné slečně. „Hraje skvěle a pohodově, byla by krásná princezna do nějaké pěkné pohádky,“ navrhuje jeden z fanoušků. Kdo ví, možná že na takovou roli také někdy v budoucnu dojde, bude-li na to mít herečka dostatek času. Toho volného aktuálně mnoho nemá, vedle natáčení Ulice ji totiž letos čeká maturita a výběr vysoké školy.

Zatím ještě neví přesně, jakou studijní cestou se vydá. Už v dřívějších rozhovorech zmiňovala, že by šla ráda na práva, ale teď si není jistá, zda by se při nich mohla nadále věnovat herectví tolik, jak by si přála. Uvažuje proto nad oborem, jenž by byl s hraním více slučitelný. Zajímá se rovněž o psychologii.

Nemalý kousek času si Kateřina Ujfaluši musí vyhradit také pro svého nového přítele, s nímž se vlastně zná už dlouho. Chodí spolu do školy, společně se učí a navzájem podporují. Mladá herečka tedy zažívá radostné chvíle.

Zdroje článku: