Hvězda Ulice Sara Sandeva randí s Jakubem Prachařem

Hvězda Ulice Sara Sandeva randí s Jakubem Prachařem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televize Prima připravila pro své diváky nový komediální krimiseriál Dvojka na zabití. Již 4.9.2021 se poprvé setkají s hlavními hrdiny v podání Jakuba Prachaře a Sary Sandevy, kteří tvoří dvojku nejen v seriálu.

Občas tomu tak bývá, že se herci při natáčení sblíží více, než na začátku očekávali a vznikne z toho milenecký vztah. To se přihodilo i mladé herečce makedonského původu Saře Sandevě a Jakubovi Prachařovi, exmanželovi Agáty Hanychové, která novému páru štěstí nepřeje.

Sara Sandeva a David Prachař jsou každý z jiného těsta. David je neřízená střela a Sara je pravým opakem. Je disciplinovaná a potřebuje mít ve všem až přehnaný řád. Mluvíme teď o jejich seriálových rolích policistů Karolíny Světlé a Martina Rykla. Jaké mají herci ze seriálu pocity, svěřili serveru zeny.iprima.cz. „Jakmile ji přidělí k parťákovi Martinu Ryklovi, tak se Karolíně zbourají veškeré představy o tom, jak může vypadat policejní práce, jak ji ukazovali na škole, a jak vypadá v terénu. Najednou se střetnou dva světy. Když jsem nabídku dostala, byla jsem z ní nadšená. Scénář se mi líbil, i když jsem věděla, že to bude náročné natáčení,“ promluvila o roli Karolíny Světlé Sara Sandeva. A co k tomu dodal Jakub Prachař, který kvůli roli Martina Rykla musel shodit patnáct kilogramů? „Bylo to náročné, textů bylo hodně, ale byly skvěle napsané. A díky natáčení jsem přišel i na to, že odpočinek je důležitý. Jinak mě to moc bavilo, je to můj první policista. Kolem sebe jsem měl celé natáčení odborné poradce, kteří nám pomáhali a radili. Je to seriál, na který se, doufám, policisté budou dívat s nadhledem a budou ho brát, jak jsme ho natočili.“ 

Jakub Prachař, Zdroj: Pavel Gwužď / nextfoto

V soukromí se nejspíše dokážou dohodnout a sladit mnohem lépe. Také jim to společně bok po boku sluší. Jejich vztah dali na odiv účastníkům Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, kam společně vyrazili. 

Mladá krásná herečka Sara Sandeva se dlouhou dobu objevovala po boku Matyáše Valenty v nováckém seriálu Ulice, kde s ním jako mladičká Skyler van Ruyter otěhotněla a s dítětem pak odjela zpátky domů do Holandska. Rovněž ve filmu Život je život z roku 2015 si zahrála na těhotnou, která ještě navíc byla nezletilá a ani si nepamatovala, s kým vlastně otěhotněla. Jak se říká, do třetice všeho dobrého. A nemuselo by to tentokrát být ve filmové roli...

Sára Sandeva
Sára Sandeva, Zdroj: Pavel Gwužď / nextfoto
 

Zdroj: