Ulice: S Jirkou a Martinou je to jako na horské dráze. Starosta by se spíš hodil k Magdě

Ulice: S Jirkou a Martinou je to jako na horské dráze. Starosta by se spíš hodil k Magdě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah, ve kterém si dva nevěří, nemá moc šancí na úspěch. Ale možná se Martině a Jirkovi ještě podaří dát to zase dohromady, mnozí diváci v to neochvějně doufají. Někteří by ale raději viděli Jirku v náručí Magdy Procházkové. Nezapomínejme, že události silvestrovské noci mohou leccos ovlivnit.

Konec vztahu možná odvrátí kytice a Tonda

V úterním díle Ulice, tedy 23. ledna 2024, se Vendula s Ájou pokusí promluvit zatvrzelé Martině do duše kvůli její neochotě udobřit se s Jirkou. Uražená kuchařka je přesvědčená, že nic neprovedla. Skálopevně si stojí za tím, že Jirka se choval jako žárlivý pitomec a musí se jí omluvit. Jak a s kým se ona opije, to je její věc, ne? Měl by jí věřit, že se během silvestrovské dámské jízdy nic jiného nestalo. Vendula ale jeho obavy chápe, vlastně by možná uvažovala podobně jako on – myslela by si, že když se Martina neozývá a nesnaží se udobřit, dávno chodí s fešákem z hor, se kterým tak vášnivě tancovala. Taková logika Martině připadá nepochopitelná, ale už se smířila s tím, že Jirka nechal jejich vztah vyšumět.

Konce této lásky se obává i Tonda Hložánek. Nikdo mu ale nechce prozradit, co se přesně stalo, a tak vyrazí na výzvědy za Lumírem. Od něj si jenom potvrdí to, že se Jirka s Martinou nepohodli. Vinu okamžitě svede na vlastního syna, určitě zase něco pokazil!

Mezitím se Pavel a Mário sejdou s Jirkou v příjemné hospůdce na pivu, aby ho přiměli vrátit se k Martině. Nebude to ale tak jednoduché. Jirka si totiž kvůli Martině stále připadá jako hlupák. Byl do ní tak poblázněný, že na silvestra málem odjel za ní, z Rakouska až do Špindlerova Mlýna, jen aby mohli být spolu. Naštěstí to neudělal, asi by se hodně divil, v jaké situaci by ji tam našel… Nakonec to bude Vendula, kdo Jirku ujistí, že se po nafocení fotek z tanečního parketu nic dalšího nestalo. Ona tam přece byla, a tak to musí vědět. Jaká bude Jirkova reakce? Proč nakonec přinese Martině kytici a jak do toho zapadne Tonda mající potřebu chránit čest Hložánků?

Zachrání Tonda situaci, nebo vše zhorší?
Zachrání Tonda situaci, nebo vše zhorší? | Zdroj: TV Nova

Silvestrovské hříchy asi Martinu a Vendulu ještě doženou

O tom, jestli si Jirka a Martina k sobě najdou cestu a zda by to vůbec měli dělat, se na sociálních sítích vedou spory. Někteří diváci jim přejí štěstí, protože se k sobě hodí. Jiní zastávají názor, že pokud vztah skončil hádkou po pouhých dvou týdnech, nemá asi valnou šanci na úspěch. Objevují se také návrhy dát Jirku raději dohromady s Magdou.

„Pan starosta by měl spadnout z výšin a uznat, že pokud někomu nevěří, tak nemá vztah smysl. Já bych spíš nevěřila jemu, že neuletěl. Pokud chce domácí puťku, tak to krásná a vášnivá holka asi nebude,“ napsala divačka, na což pak reagovala další: „Až na to, že Martina má úplné okno. Tak to nezní moc věrohodně, když sama ani neví, co se dělo.“

Právě to by se v budoucích dílech mohlo osvětlit. Dá se předpokládat, že záhad kolem silvestrovského mejdanu bude přibývat. Diváci koneckonců určitě touží zjistit, co přesně se tam odehrálo, a nespokojí se s mlhavými útržky. Jak známe scenáristy Ulice, můžeme se ještě těšit na pořádné drama, možná nejen u Martiny a Jirky…

Zdroje článku: