Udělejte z Kristýny a Tomáška zamilovaný pár, přejí si diváci Ulice

Udělejte z Kristýny a Tomáška zamilovaný pár, přejí si diváci Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od chvíle, kdy Kristýna upozornila na Juliiny praktiky Dalibora Tomáška a ten ezošmejdce zatnul tipec, se mezi diváky šíří názor, že by se k sobě novinář a dívka náramně hodili. Ano, možná by jim to spolu opravdu slušelo, ale Kristýna se chce odstěhovat na statek, což novému vztahu nedává moc šancí.

Dlouho očekávaná prohra ezošmejdky Papežové

Jitka Schneiderová končí v Ulici, příběh její postavy se uzavřel. Koučka Julie Papežová se na obrazovkách poprvé objevila v lednových dílech a zpočátku se zdála být empatickou profesionálkou, která se svým klientům skutečně snaží pomoct. Časem se ale ukázala její pravá tvář. Nikdy jí nešlo o dobro druhých, pouze o jejich celoživotní úspory. Naštěstí v sobě Kristýna Voláková našla dost síly a odhodlání s Julií bojovat. Podělila se o zkušenosti na sociálních sítích, zorganizovala menší protestní akci přímo na Juliině semináři, zkrátka dělala vše pro to, aby ostatní klientky přiměla otevřít oči a přijmout pravdu.

Kristýna už má od Julie pokoj, ale co dál?
Kristýna už má od Julie pokoj, ale co dál? | Zdroj: TV Nova

Nejdřív se to zdálo jako marný boj, ale pak se na Veroničino doporučení Blanka a Kristýna spojily s novinářem Daliborem Tomáškem. Ten se zdráhal přijmout nepříliš atraktivní případ, ale Kristýna ho zasypala argumenty a přesvědčila ke spolupráci. Tomáškův následný rozhovor s Julií dobře posloužil k napsání článku, který ezošmejdce podrazil nohy a zaručil její definitivní pád. Odchod téhle podvodnice zřejmě žádný divák neopláče.

Kristýna a Tomášek se k sobě hodí, ale má to háček

Právě když se Kristýna a Tomášek sešli v krámku, aby prodiskutovali, jak Julii dostat na lopatky, uvědomila si řada diváků, jak báječný by z nich byl pár. Na facebookové skupině věnované seriálu se rázem vyrojilo množství komentářů o tom, že by se k sobě skvěle hodili a že Kristýna už by potřebovala chlapa. „Taky jsem si to včera říkala, že beztak skončí spolu. Myslím, že by jim to i slušelo,“ napsala jedna z divaček, jejíž názor sdílela spousta dalších. Pravda je, že Tomášek a Kristýna jsou oba mladí, svobodní a mají za sebou náročné životní zkoušky. Snad by si spolu mohli rozumět.

Hodila by se k němu, oba jsou specifičtí a i vizuálně by byli super.

Neměli bychom ale zapomínat, že Kristýna nedávno učinila poměrně zásadní rozhodnutí. Když se jí podařilo vypořádat s Julií, může teď konečně začít volně dýchat a přemýšlet o budoucnosti. V díle č. 4545 před Blankou vyjádřila prosbu odstěhovat se na nějaký čas na statek, kde by mohla pečovat o ovce a udržovat zahradu. Boj s Papežovou ji psychicky vyčerpal, proto potřebuje změnit prostředí. Další z fanoušků trefně poznamenal, že „by hlavně už měla něco dělat, studovat nebo si najít stálou práci, a ne zase nějakou brigádu. Když bude bydlet na statku, těžko mezi ní a novinářem může něco vzniknout.“

To je nepochybně správná připomínka. Mnohé divačky by ocenily, kdyby scenáristé dali Kristýnu a Tomáška dohromady, ale jak by k tomu mohlo dojít, pokud se Kristýna opravdu přesune na statek? Pravda, asi tam bude jen dočasně, ale na jak dlouho, to zatím není známo. Možná že příležitost pro tuhle dvojici ještě přijde.

Zdroje článku: