Dnes večer v Ulici Riči napadne Aničku

Dnes večer v Ulici Riči napadne Aničku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anča cítí, že Riči a Fógl tropí v ulici nějakou neplechu. Kdyby tušila, že za svou zvědavost zaplatí drsným útokem, snad by byla opatrnější. Může jen doufat, že ji někdo zachrání. Kateřina a Lumír si užívají společné štěstí navzdory nepřející Vilmě. Gábina brzy nastoupí na chemoterapii.

Anička napadena! Podaří se ji zachránit?

Anička se Danovi zmínila, že má problémy s telefonem, a on jí nabídl, že jí Sára od kamarádky sežene nový. Jakmile se Anča dozví, že dívka schovává mobily doma v gauči, začne být ještě podezřívavější a jako neúnavný Sherlock Holmes se pídí po pravdě.

Riči se rozhodne mobily neprodleně odnést ze Sářina bytu, stejně ale dál panikaří, když zjistí, že Anča nepřestává slídit. Ačkoli se mu Sára i Fógl snaží domluvit, aby nevyváděl pitomosti, nedá si říct a vtrhne k Aničce do bytu.

Popadne ji kolem krku, dá jí nůž k bradě a nadává, že kdyby nestrkala nos, kam nemá, nic z tohohle by se nestalo.

Sára vytuší, k čemu se schyluje, a vyráží za Ančou, aby zabránila nejhoršímu. Dan je u toho a přidá se. Ještě před nimi k Aničce dorazí Bedřich. Všichni tři neúnavně zvoní a snaží se Aničce dovolat. Není ale příliš pozdě?

Kateřina je fajn ženská, jen Vilma tomu nevěří

Kateřina si pochvaluje, jak se Lumír elegantně obléká, pěkně voní a zajímá se o ni. Z toho, že se oba chovají jako zamilovaní puberťáci, si Ingrid odvodí, že by možná ocenili příležitost učinit další krok. Nabídne se proto, že pohlídá Alexe, aby měli čas pro sebe, ale Kateřině vyhovuje, že se Lumír do ničeho nežene.

Igrid, Zdroj: TV Nova

Zatímco Ingrid, Vendula, ba dokonce i Mário vidí, jak je Lumča šťastný, Vilma si nadále tvrdošíjně prosazuje svou. Podle ní je Kateřina vypočítavá mrcha, která se jen snaží Lumíra využít, a tohle přesvědčení si nenechá nikým vymluvit.

Chemoterapie komplikuje Gábině situaci

Radek a Milena navštíví dceru a přinesou jí nákup. Gábina prohlašuje, že na tom není tak špatně, aby si nezvládla nakoupit, ale přehnané péči ze strany matky se stejně nevyhne.

Zatímco Milena si plánuje, jak na víkend připraví svůj vyhlášený guláš, Mastný navrhuje, že vezme Šimona na vodu, ať si ještě užijí nějaký společný čas, než bude třeba nastoupit do vězení. Gábina později odchází na vyšetření, a když se vrací, není v nejlepší náladě. Za čtrnáct dní bude muset nastoupit na chemoterapii, což se jí kvůli pracovním povinnostem vůbec nehodí.

Zdroj článku:
  • autorský text