Bára odletěla, a tak může Skyler nerušeně flirtovat s Frantou – nebo ho rovnou líbat

Bára odletěla, a tak může Skyler nerušeně flirtovat s Frantou – nebo ho rovnou líbat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakmile Bára zmizí do Tel Avivu, Skyler skočí po příležitosti a vlepí Frantovi pořádnou pusu. Dokáže František odolávat jejímu flirtování, svůdným úsměvům a šarmu? A co by si vlastně přála Anička? Aby se vrátil ke Skyler, nebo zůstal věrný Báře?

Vymítání duchů a nečekaná pusa

Včerejší posezení u vínka se Frantovi a Skyler protáhne dlouho do noci. Přidají několik lahví piva a veselí se jako za starých časů. Skyler dokonce navrhne Frantovi, aby společně s ní přespal na rozkládacím gauči, zatímco Chris bude spinkat vedle v pokoji. Tenhle rozpustilý nápad jí ale nevyjde, protože rozumný Franta si lehne k synkovi.

Do nového dne se Skyler probudí s kocovinou a Chris zase s novou dávkou strachu. Odmítá zůstat doma, kde ho prý pronásleduje duch. František přijde do jejich nového bytu u Lumíra a přinese vonné tyčinky. Syna přesvědčí, že fungují jako perfektní zbraň proti strašidlům. Pokoj se provoní vanilkou a Chris konečně přestane vyvádět, za což je Skyler Frantovi natolik vděčná, že ho spontánně políbí.

Odolá Franta pokušení a zůstane věrný Báře? Zdroj: TV Nova

Skyler překračuje meze. Hodlá Frantu skutečně svést?

Překvapený František netuší, jak by měl na polibek reagovat, a tak se prostě chová, jako by k ničemu nedošlo. Večer si dopřeje krátký videohovor s Bárou, která sice teprve odletěla, ale už mu schází.

Zajímavou náhodou mu bezprostředně poté zavolá Skyler, aby mu ještě jednou poděkovala za to, jak báječně vyřešil záležitost s duchem. Chris díky tomu konečně prospí celou noc a ona si také vychutná cenné chvíle klidu.

Pošle Frantovi pusu a popřeje mu, aby se hezky vyspal. Kdoví, o které krásce se mu bude zdát…

Eva se během dne zastaví v bistru, zarputile navlečená v novém kožichu, přestože umírá vedrem. Pochlubí se Aničce, že jí Miloš koupil parfém za pět tisíc korun. Následně dojde řeč právě na to, že Skyler a Chris strávili noc u Franty.

Eva si hned začne vymýšlet všelijaké lechtivé scénáře. Sotva Bára vytáhne paty, Skyler okamžitě využije příležitosti. Je to ale šikovná holka! Anička doufá, že k ničemu nepřístojnému nedojde, na druhou stranu sama neví, jestli by měla fandit Báře, nebo Skyler.

Šíma se kvůli tyranům bojí vyjít z domu. Nezvládne ani vynést smetí

Gábina navrhne Šímovi, aby jeli i s Jirkou na výlet do Liberce, ale on se na její nápad příliš nadšeně netváří. Kvůli šikanátorům chce zůstat v bezpečí domova a neodváží se vyrazit ani na rampu, kde to míval tak rád. Gábina samozřejmě nezná pravý důvod jeho chování a myslí si, že syn chce prostě jen celé dny hrát počítačové hry. Takže jí vadí, že promrhá prázdniny lelkováním v bytě.

Tyrani nutí Šímu, aby jim dával všechny peníze. Zdroj: TV Nova

Šímovi náhle přijde zpráva, v níž ho Roman a Viktor vyzývají, aby jim sešel dolů na ulici předat peníze, jinak že si pro něj přijdou nahoru. Gábina jej pošle vynést odpadky a Šíma dělá, co může, aby se vymluvil.

Dojde k hádce, jelikož máma nechápe, proč to pro něj představuje takový problém. Copak toho po něm žádá tolik? Jen vynést pitomý pytel smetí! Nakonec ho přiměje, aby šel, ale když Šíma uvidí, že na něj kluci číhají, upustí odpadky uprostřed silnice a uteče. Zrovna toho si naneštěstí všimne Urbanka. Smetí uklidí sama a Gábinu nezapomene upozornit, že tohle se nedělá.

Zdroj článku:
  • Autorský text