Ulice a Blančina slabost: Stane se znovu obětí alkoholu?

Ulice a Blančina slabost: Stane se znovu obětí alkoholu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk se snaží stmelit rodinu, ale jeho snaha zatím velké úspěchy nepřináší. Oba, ať už Blanka nebo Adam, se mu snaží nenápadně uniknout, protože říct Luďkovi ne je nemožné. Utluče Luděk Blanku i Adama v 4127. dílu argumenty a dožene Blanku znovu k pití?

Kateřina se bude snažit Evženovi vysvětlit, proč se chovala tak nepřiměřeně. Vše pramení z její minulosti a vztahu s jejím bývalým manželem. Tenkrát po rozvodu se zařekla, že už nechce a nebude opakovat stejné chyby. A tak se toho drží. Kdo ale stejné chyby, ač nevědomky, opakovat bude, je Blanka

Všichni jsou jako na trní kvůli Vítkovo návštěvě na vedení. Dita, jeho manželka, děti. Všichni vidí, že s jejich tátou není něco v pořádku. Havelka navrhne Klímovi něco nečekaného. Ten ho ale odmítne. Bojí se najednou Havelka o svou židli, a tak se snaží své chování napravit? 

To ale není jediný problém, který se u Klímů nese rodinným vzduchem a tíží všechny její členy. Nejvíce Michala, který se po nepříjemném zážitku uzavře sám do sebe a nebude chtít nikoho vidět. 

Bedřich klade na srdce Aničce, ať je opatrná, co se týče pomoci Sáře. S opatrností by Anča opravdu neměla šetřit, protože jí Sára, která je momentálně znovu Ančinou spolubydlící, tedy spíše jejím hostem, vmete do obličeje, co se jí v nové práci nelíbí. Anička ji napomene a bude se jí snažit objasnit, že takhle se chovat nemůže. Vzpurná Sára zkrotne, a dokonce projeví velkou dávku citů. 

Blanka hledá argumenty, proč odmítá Luďkovu nabídku. Pokouší se o nich přesvědčit i Veroniku, která položí Blance zásadní otázku, na kterou Blanka nedokáže odpovědět. Luděk to ale bude řešit po svém jako vždy. Navrhne Blance něco, co nebude schopna odmítnout. Luďkovi jeho manipulanství opět přináší kýžené výsledky. Tím ale jeho představení nekončí. Ještě jednu osobu jeho skvělé nápady nepotěší. 

Zdroj:

  • autorský text