Ulice: Štěpánek dožene Karlu k přiznání. Vyhrožuje únosem syna

Ulice: Štěpánek dožene Karlu k přiznání. Vyhrožuje únosem syna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nikdy neříkej nikdy. Kryštof se nikdy neměl dozvěděl o Karlině nevěře se Štěpánkem. Jarka by si zase nikdy neměla začít se synem její šéfové, a to ještě čerstvě po rozvodu a s mužem o sedm let mladším, než je ona. Ve 4344. dílu se však všechno otáčí.

Jarka se u Adama zdrží mnohem déle, než ze začátku plánovala. Nejspíš to s tím úplným rozloučením nebude až tak horké. Je vidět, že je jí s Adamem dobře. Minimálně si s ním ráda povídá a je v jeho přítomnosti. Dokonce svolí s tím, aby přespala u něj na gauči.

Ráno se s Adamem loučí, splašeně se poohlíží po kabelce, ale všechny stopy po sobě ani tak nezamete. Luděk s Vandou se vracejí domů a Vanda nachází v koupelně Jarčinu sponu do vlasů. Luděk zase téměř vypitou láhev whisky. Oba si Adama dobírají, protože se nejdřív snaží Jarku zapřít a tvrdí, že u něj byl kamarád. Adam pošle Jarce obří kytici přímo do ordinace. Jejím výmluvám, že zaspala, ale ještě si stačila udělat svačinu, je tak těžké uvěřit. Blanka si z ní nevinně utahuje. Jen kdyby věděla. 

Zdroj: TV Nova

Štěpánek čeká na nejvhodnější příležitost pro to, aby se mohl dostat k Marečkům domů. Aby mohl být s Vojtou sám. Když si tedy Karla na chvilku odskočí, zvoní u jejich dveří a nechá se Vojtou pozvat dál. Nabídne mu, že ho vezme na dlouhý výlet. Samotného, bez rodičů. Aby ho mohli hledat. Karla se zhrozí, když Jakuba najde u nich doma sedícího vedle Vojty. Pošle Vojtu pryč, aby Štěpánka vyhodila z bytu bez jeho přítomnosti. Ten se však nechce jen tak zvednout a odejít. Karla sahá po telefonu, že zavolá policii, ale Jakub se jí vysměje. Jen ať je zavolá, aspoň se bude moct pochlubit jejím kolegům, co všechno spolu dělali. A vlastně nezůstane jen u kolegů, i Kryštofa budou jistě zajímat všechny detaily o jejím mimomanželském vztahu. 

Karla dostane obrovský strach. Obzvlášť potom, co se od Vojty dozví, že se s Jakubem domlouvali na výletu, na který ho vezme samotného a ona s Kryštofem je budou hledat. Karla přirozeně panikaří, a tak zalarmuje Jirku Hermana, který za ní hned spěchá. Apeluje na ni, ať Štěpánka nahlásí. Karla o tom však stále není přesvědčená, a tak jí Jirka alespoň přemlouvá, že jí poskytne tajnou policejní ochranu v podobě dvou jeho kolegů. Karla se rozhodne říct Kryštofovi pravdu dřív, než to za ní udělá Jakub. Hrozně se toho bojí, ale musí s pravdou ven dřív, než se stane ještě větší neštěstí. 

Anežka prosí Magdu, aby ji pustila na stáž. Ta jí totiž oznámila, že mají všechny tři - Anežka, Svatka i Žofka, se stáží a reprezentací školy utrum. Anežka prosí, škemrá, naléhá, že udělá cokoliv, aby ji ředitel pustil. Záleží na tom celá její budoucnost. Když Magda zoufalou Anežku poslouchá, slíbí jí, že se u Prokopa přimluví. Jde za Prokopem, ale ten má práce nad hlavu, a tak to Magda prozatím vzdá.

Zdroj článku:
  • Autorský text