Co vás čeká příští týden v Ulici? Zmlácený Šíma, Kaštanův kolaps i Tondův skandál před voliči

Co vás čeká příští týden v Ulici? Zmlácený Šíma, Kaštanův kolaps i Tondův skandál před voliči
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šíma se pokusil pomstít svým tyranům a ti mu to hodlají vrátit i s úroky. Jakub nemíní nechat Karlu na pokoji, bude dál stalkovat její rodinu. Žofka přitáhne do školy jointa a Vítkovi rupnou nervy tak, že vyrazí dveře s Kaštanem. Tomu se pak na ulici podlomí kolena.

Tyrani přitvrzují! Jak moc ublíží Šimonovi?

Šimon doufal, že když svým šikanátorům ukáže, že jim umí oplatit stejnou mincí a je ochotný se bránit, dají mu pokoj. Michal tak optimistický nebyl, spíš se obával, že pak zajdou ještě dál a budou ho trápit tím víc. A v tom měl evidentně pravdu, protože Roman s Viktorem si na Šimona počíhají už ráno, aby mu udělili cennou lekci.

Tentokrát ho nenapadnou jen slovně, ale rovnou fyzicky. To však zdaleka nebude vše. Začnou ho totiž šikanovat zcela otevřeně, aby ho jednou provždy naučili, kdo je tady pánem. Co všechno mu provedou a jak se zachová Šimon? Obrátí se konečně na nějakou autoritu, nebo po sobě nechá šlapat?

Manipulátor Jakub zase škodí

Prosby a sladké řečičky nezabraly. Demonstrativní pokus o sebevraždu také selhal. Jakub se přesto nemíní vzdát a hodlá Karlu získat zpátky nebo alespoň definitivně zničit její zdánlivou rodinnou idylku. Vůbec ho nezajímá, že se Karla rozhodla dát přednost manželovi a dětem. Začne jako zkušený stalker pronásledovat ji i její nejbližší, aby mohl ve vhodnou chvíli udeřit tak, že se Karlino štěstí sesype a nikdo už ho neposkládá dohromady. Co přesně má za lubem?

Žofka vytáhne jointa! Dostane holky do maléru?

Holčičí trio poslední dobou vyvádí jednu neplechu za druhou. Anežka, Svatka a Žofka začaly večírkem u vína, pokračovaly pěstováním trávy ve škole a dotáhly to až k dalšímu mejdanu – tentokrát s lahví vodky. Tím ale jejich pubertální hecování nekončí. Pravda, Anežka nic z toho sama nenavrhla a dosud šla spíš jen s proudem, aby se v očích kamarádek neztrapnila. Zároveň se snaží divoká děvčata trochu korigovat, ovšem teď Žofka přijde s něčím, co už se ukočírovat vážně nedá – vyloudí na bratránkovi jointa a chce ho vyzkoušet. Bohužel s tím přijde přímo před hodinou pěstitelského kroužku.

Vítek vyhodí Kaštana a tomu se udělá zle

Skoro to vypadá, jako by Kaštan přijal rodinu Klímových za svou. Ivu využívá kvůli masážím, Michala zase na náročné práce, které by sám nezvládl, a každou chvíli okupuje jejich byt. Vítka ten neodbytný hypochondr rozčiluje pěkně dlouho. Takže když ho najde u sebe doma ve chvíli, kdy už má bez toho nervy na pochodu, nastane pořádná mela. Vítek s Kaštanem vyrazí dveře tak rychle, že Iva ani nestihne zakročit. Neblahé následky na sebe nenechají dlouho čekat. Po nepříjemném výstupu se Kaštan na ulici složí. Jak vážné to s ním bude?

Tonda si uřízne pořádnou ostudu u volební místnosti, Zdroj: TV Nova

Tonda si uřízne ostudu – a natočí ho při tom!

Tonda nemůže přenést přes srdce, že se Jirka stal jeho politickým rivalem, navíc velmi úspěšným. Kdykoli mu mladík přijde na oči, začne vidět rudě. Hněv ho zcela pohltí dokonce i před volební místností, kde se s Jirkou náhodou potká. Před zraky ohromených voličů dá Tonda průchod emocím a způsobí pořádnou ostudu, při níž ho diváci natočí na video. To potom vypustí na sociální sítě, takže se Tonda může těšit nejen na obrovský skandál, ale i na tichou domácnost. Jak to schytá od své ženy?