Nahá Pumrová v koupelně a Gábininy obávané výsledky už ve čtvrtek v Ulici

Nahá Pumrová v koupelně a Gábininy obávané výsledky už ve čtvrtek v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina a Jirka se vrátí z lázeňského pobytu dřív, než původně měli. Ani ve snu by je nenapadlo, že kvůli tomu najdou v koupelně nahatou návštěvu. Gábina by se snad i zasmála, kdyby nebyla šíleně nervózní ze svých zdravotních výsledků.

Herman přirovná Pumrovou k mrtvole

Po předčasném návratu z wellness zaslechnou Jirka s Gábinou podezřelé zvuky vycházející z koupelny. Mají snad v bytě zloděje? Jirka neohroženě vtrhne dovnitř a ohlásí se jako policie České republiky, načež koupelnou otřese ženský křik. Byla to Milena Pumrová, která se právě se sprchovala, takže Herman viděl něco, co by rozhodně vidět neměl. Když si o tom rozpačitě povídají u stolu, ujistí Milenu, že v práci vídá mnohem horší věci, čímž ale situaci moc nevylepší.

Naštěstí si nažene plusové body poté, co koupí dvě krásné kytice – jednu pro Gábinu a druhou jakožto omluvu pro její mámu, kterou neúmyslně urazil přirovnáním k mrtvole. Milena dělá nedostupnou, nakonec však kytku přijme s trefnou poznámkou, že „už viděla i horší“, aby mu to jaksepatří oplatila.

Gábina se dozví, jestli porazila rakovinu

Gábina je z blížící se návštěvy lékaře tak rozhozená, že ani nemůže najít kartičku pojištěnce, a přitom ji má v peněžence. Jirka se ji snaží utěšit. Věří, že rozbory dopadnou dobře. Gábina o síle pouhé víry značně pochybuje, ale když se potom od doktora vrátí s úsměvem, má Jirka jasno. Všechno dobře dopadlo a žádá si to oslavu.

Gábina zajde do hospody za mámou, aby jí řekla, že úspěšně porazila rakovinu. Dobrou zprávu zavolá také Šímovi, který je toho času na výletě s tátou, a zajde i do salonu, aby se pochlubila Veronice. Ta by nejradši začala hned divoce slavit, ale na to je Gábina příliš unavená. Těší ji nicméně, že se dohodla se Sabine na zakázce. Do budoucna by na ní už nechtěla být tolik závislá. Dospěje k názoru, že by měla svůj přístup k práci změnit. Bude to ale brát s klidem a nepřetěžovat se.

Fakt, že je Gábina zdravá, jí zlepšil náladu i sexuální apetit. S Jirkou si po dlouhé době konečně zase přijdou na své…

Zdroj článku:
  • Autorský text