Po Alici zbyde jen dopis na rozloučenou

Po Alici zbyde jen dopis na rozloučenou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po Alici se slehne zem a zbydou po ní jen klíče a dopis na rozloučenou. Karla své loučení ve 4276. dílu Ulice odkládá a znovu vyznává lásku milenci. To Magda s Prokopem se začínají zase smát, a to dokonce společně.

Bedřich si uvědomuje momentální samotu. Odjel na víkend za dcerou, ale ani tato návštěva se nepovedla podle představ. Bedřich dělá před Aničkou silného, ale uvnitř ho to sžírá, což Aničku trápí. Bedřicha ale kromě rozchodu trápí ještě jiná věc. Alice se od soboty neozvala. Dan se jí snažil volat, ale nazpět dostal jen smsku, že se mu Alice ozve. Nic takového se však nestalo. Alice se ale přece jen objeví. Avšak po ní zbydou jen klíče a dopis na rozloučenou. 

Karla se vrátí domů, ale v bytě najde jen Věru. Za chvilku zažije šok v podobě informace, že Gustík je u lékaře kvůli nachlazení a vyšší teplotě. Karla si vyčítá, že nebyla se synem, když onemocněl. Místo toho léčila bolavé srdce milence, i když se dá silně pochybovat o tom, jestli Štěpánek nechtěl jen dosáhnout svého a Karlu přilákat zpátky z čistě ješitných důvodů.

To Kryštof od ní dostane paradoxně vynadáno, že jí nic neřekl, což je vzhledem k jejím víkendovým aktivitám poněkud pokrytecké. Zanedlouho onemocní i Vojta, a tak Karla musí zrušit dostaveníčka s Jakubem po zbytek týdne. Zatímco je Kryštof smutný z jiného večera, než jaký si s Karlou představoval, Karla smutní po milenci. 

Na Magdu a Prokopa už je mnohem veselejší pohled. Magda se snaží fungovat podle Prokopových rad a na každý den si naplánovat nějakou aktivitu, co ji zabaví a zbaví smutných myšlenek. Do cesty jí však vstoupí jedna neplánovaná a nečekaná. S Prokopem si vzájemně léčí úrazy, které si způsobili odlišnými sportovními aktivitami. Léčba je však svede dohromady a usměvavá Magda Prokopovi dokonce nabídne společnou večeři a společný večer strávený sledováním vybraného filmu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text