Chce se Karla se zbraní v ruce pomstít Štěpánkovi za to, že jí připomíná smutnou minulost v Ulici?

Chce se Karla se zbraní v ruce pomstít Štěpánkovi za to, že jí připomíná smutnou minulost v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karle se nedaří sehnat Štěpánka a její nervozita narůstá. Kryštof jí ve 4224. dílu donese domů informaci, že se velmi rychle sbalil a odešel z Coolny dříve, než si s ním stačil posedět u piva. Kam tak rychle zmizel?

Sára ukradne peníze z pokladny a Anča se rozhodne je zaplatit. Sárou proto cloumá svědomí, a tak se manželovi svěří, že má dluhy. Ten jí dá peníze, a tak jde Sára účty vyrovnat. Sára peníze ukradla kvůli svým dvěma známým z minulosti, kteří si naopak přišli vyrovnat účty s ní. A tak musí platit, aby na ni neprozradili ošklivou pravdu. Najednou však tito dva živlové obrátí a přinesou Sáře peníze zpět i s bonusem za půjčku. Kde přišli k tolika penězům? Sára se zaplétá do něčeho, co by neměla, jinak skončí na tom samém dně, ze kterého se díky Aničce sotva vyškrábala. 

Lumír s Pavlem budou slavní. Díky své chybě se dokonce dostanou do bulvárních novin. Velkou zásluhu má na tom Miloš Knobloch, který jim vyhrožoval tím, že jim ztracení jeho syna jen tak neprojde. Lumír přiznává svou vinu a chce podniknout kroky, které zabrání jeho ještě větší hanbě a kritice. Také jde splatit svůj dík Kateřině za její podporu. Lumírovi nedělá starosti jen jeho přešlap, ale i Ingrid a její randění. Přizná Kateřině, že nedokáže být až tak přející, jak by se od něj jako od spolubydlícího očekávalo. 

Co nutí zásadovou a vdanou Karlu psát Jakubovi Štěpánkovi omluvnou zprávu? Svůj názor na návštěvu vraha ve vězení, který ohrožoval její rodinu, podala Štěpánkovi dost jasně. A on si i přesto požádal o schůzku s ním. Karlu to ještě víc nasupí a má potřebu dát mu důrazně najevo, co by měl a neměl dělat. Později však usoudí, že její reakce byla přehnaná a chce se omluvit. Přes sms jí to však nevyjde a telefon má Jakub nejdříve nedostupný a později jí ho nezvedá. Karla už není tak naštvaná jako spíš smutná. Proč to Štěpánek dělá? Cítí se dobře, když ho Karla uhání? A proč Karla najednou jeví takový zájem o usmíření? Karla se totiž bojí, že jel do vězení a je jako na trní. V noci, když všichni spí, ho proto znovu volá a dá si s ním schůzku u ní před domem. Proč si se sebou ale bere zbraň?

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text