Věřit může člověk pouze sám sobě – jak dopadne thriller Očitá svědkyně

Věřit může člověk pouze sám sobě – jak dopadne thriller Očitá svědkyně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Policie v noci honí vězně, který uprchl. Ten ale ukradne auto a ujede. Na co tento vězeň myslí? Pomsta – jediná myšlenka, kterou má nyní v hlavě. Komu a proč se chce mstít?

Hlavní hrdinou je Diana, jejíž otec Max a snoubenec Brian byli zavražděni. Pachatele dostala za mříže. Ten však uteče a chce se jí pomstít.

V den výročí jejich smrti je se svým bratrem Chrisem a švagrovou Trudy v baru. Chris je na tom špatně s penězi, proto chce prodat jejich dům, s čímž však Diana nesouhlasí. Ze zpráv se dozví, že vrah Louis utekl z vězení, proto Chris chce, aby u něj Diana bydlela. Ta však odmítne.

Při prohlížení starých videí Diana slyší bouchnutí dveří. Louis ji přepadne. Nechce jí ale ublížit, chce jí pouze vysvětlit, jak se vše odehrálo. Snaží se ji přesvědčit, že to nebyl on, kdo zodpovídá za smrt jejích dvou nejbližších lidí. Louis pracoval jako správce jejich objektu, do auta mu někdo nastrčil zbraň a rukavice. Je to pravda? Nebo si to vše vymyslel? Snaží se poukázat na to, že její rodinu zavraždil Martin, spolumajitel jejich firmy. Motiv je jednoduchý – peníze.

Co když je to ale úplně jinak a vrahem je někdo z rodiny? Existuje zapomenutý mobil a video, které vše vysvětlí.

Napínavý americký thriller z roku 2016 můžete sledovat v neděli od 20:00 na Prima Love.