Tento týden se Ulice ponese v duchu vášnivých usmiřovaček na nevhodných místech

Tento týden se Ulice ponese v duchu vášnivých usmiřovaček na nevhodných místech
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš a Eva byli od sebe tak dlouho, že neodolají a dají průchod svým vášním ve Frantově ložnici. Netušili však, že se právě vrací domů Skyler. Emoce vzplanou také mezi Pavlem a Vendulou. Hádky a nedorozumění se nečekaně změní v rychlovku na Lumírově gauči.

Šimon by nejradši zase bydlel s mámou

Gábinu čeká po návratu z módní přehlídky nepříjemné překvapení. Jirka přizná, že se pohádal s Hynkem kvůli tomu, že Šimona de facto podpořil v podvádění. Pomohl mu obejít sledování polohy, aby se mohl bez tátova vědomí sejít s Valerií. Gábina se tentokrát postaví na stranu Hynka. Ačkoli jeho výchovné metody vždycky neschvaluje, nepřeje si ani, aby Šimon vyváděl něco za jejich zády.

Ještě minulý týden si Šimon myslel, že Valerie je nejúžasnější holka na světě. Teď ji označuje za prolhanou blbku, která mu dávala falešné naděje. Jirka se mu pokusí domluvit. Člověk má přece právo někoho odmítnout, když s ním nechce být. Mladík se Jirkovi omluví za způsobené problémy a později požádá o prominutí také Hynka. Zároveň ale odmítne být nadále sledován pomocí aplikace v telefonu a vyjádří přání vrátit se k mámě. Hynkovi je líto, že u něj nechce bydlet, ale navrhne mu, že pokud bude dodržovat dohodu, sledování zruší.

Valeriina odpověď Šímu nepotěšila.
Valeriina odpověď Šímu nepotěšila. | Zdroj: TV Nova

Eva a Miloš se usmíří – oslaví to ve Frantově posteli

Eva se pokusí prodat milovaný kožich, ale když u odborníka zjistí, že to není norek, nýbrž obyčejný svišť, odnese ho do zastavárny. Zatímco opilý Miloš vyspává, František z jeho telefonu napíše Evě, že ji miluje a že mu schází. Zatvrzelou paní Knoblochovou to obměkčí, domluví si s Milošem schůzku a konečně se usmíří. Svou lásku stvrdí ve Frantově ložnici v okamžiku, kdy se z Amsterodamu vrátí Skyler. Ta se později s Františkem znovu chytne kvůli projektu, na němž s ní nechce spolupracovat.

Věrka ukradne Karle rozvodové papíry

Tony by místo praktického dárku uvítal příspěvek na svatební cestu, což je pro Věrku a Luboše čára přes rozpočet. Nebudou moci přispět víc než pár stovkami. Možná ani to ne, protože Luboš dostane pokutu za parkování.

V kuchyňském šuplíku u Karly pak Věrka objeví žádost o rozvod a zmocní se jí. Není to nejlepší nápad – teď musí vymyslet, jak ji zase vrátit na místo. Při té příležitosti se nepohodne s Kryštofem, navíc stejně neuspěje. Karla si všimne, že papíry zmizely, ale vlastně jí to moc nevadí. Samotný rozvod jí nepřipadá důležitý. Hlavní je to, aby bylo postaráno o kluky. Ti by podle ní měli bydlet doma, kde mají zázemí, a ne se každou chvíli přesouvat ke Kryštofovi.

Pavel s Vendulou budou dovádět na Lumírově pohovce

Martina si do hospody povolá Pavla, aby mu oznámila, že bude lepší nevídat se už ani pracovně. Raději si najde jiného dodavatele masa, než aby figurovala ve zbytečných rodinných dramatech. Ani jeden z nich přitom netuší, co Vendule vadí. Ta je pořád naštvaná, a když se jí Pavel poněkolikáté zeptá, co se stalo, rozpláče se. Zajímavé je, že to, co začalo hádkou, se vzápětí vyvine do žhavé milostné scény. Pavel a Vendula podlehnou vášním na Lumírově gauči. Znamená to ale, že odteď mezi nimi bude vše v pořádku?

Zdroj článku:
  • Autorský text