Survivor Česko & Slovensko 2023: Další informace o soutěžících, kteří se rozhodli pro kokosovou dietu

Survivor Česko & Slovensko 2023: Další informace o soutěžících, kteří se rozhodli pro kokosovou dietu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už 25. ledna to přijde, a pokud si vzpomínáte, v minulém roce se epizody dostávaly na obrazovky s pěkným zpožděním, takže je celkem pravděpodobné, že už celá show začala, zatímco tady teprve poodhalujeme, kdo se vlastně tentokrát v džungli předvede. Bude zajímavé, zda i letos zvítězí zkušenosti nad mládím.

Dalšího z účastníků drsné show možná znáte, pokud jste sledovali na podzim seriál Ordinace v růžové zahradě nebo patříte k pravidelným fanouškům různých reality shows. Petr Havránek (26) byl jako soutěžící v předposlední řadě Love Island Česko & Slovensko, kde se seznámil se svou partnerkou Gabrielou. Jako pár sice nezvítězili, ale vztah jim vydržel, a navíc se stali mediálně oblíbenou dvojicí. V dalším ročníku Love Island potom dvojice pracovala na studiových rozhovorech a točila doprovodné reportáže.

Bude zajímavé, jak se tento vymydlený model sžije s drsným prostředím. Jako seriálový herec moc nezazářil a většinu času, který v seriálu z nemocničního prostředí strávil, byl v posteli a v kómatu. Havránek (na titulní fotce) to vidí velmi optimisticky.

„I když jsem se deset let živil jako model, jsem ve volném čase spíš v survivor módu. Takže on to nebude úplný rozdíl od toho, jak vypadám běžně. Já úplně nedbám na to, jak vypadám. Samozřejmě když musím, tak se učešu, zuby si taky čistím a občas se i osprchuju,“

uvedl známý model.

Miss ČR 2006 Andrea Bezděková, zdroj: TV Nova

O svých schopnostech pro přežití je přesvědčená i Andrea Bezděková (27), která určitě potěší především mužskou diváckou základnu. Miss České republiky z roku 2016 uvádí, že hraje tenis a tančí. To asi na ostrově moc neuplatní, ale určitě bude mít dost času si osvojit celou řadu jiných dovedností. Andrea uvádí, že si tuto reality show chtěla vyzkoušet už minulý rok a je ráda, že to tentokrát vyšlo.

„Hodně sportuji, tak doufám, že budu mít příležitost to zužitkovat. Otázkou je, co se mnou udělá stres. Jsem odkojená dětskými tábory, vyrůstala jsem na sídlišti, takže v džungli,“

přesvědčuje o svých schopnostech modelka.

Bojovnice MMA Kateřina Klinderová, zdroj: TV Nova

Další z žen se rozhodně nemusí obávat, že by s mužským osazenstvem nedokázala držet krok. Kateřina Klinderová (30) je vyšší než většina mužů a s výškou 183 cm budí respekt. Katka se na veřejnosti prezentuje jako Kundosaki. Z role tanečnice se dostala k práci manažerky nočního podniku a je také známá jako bojovnice MMA.

„Chci zažít a zjistit, jak moje tělo a mysl funguje v extrémních podmínkách. Strašně se těším na ten diskomfort, před kterým mám opravdu respekt. Vím, že mě usadí na zem a srovnám si díky tomu životní priority. Vážím si toho, že se dostanu do extrémních situací, kterým bych se jinak v normálním životě sama nevystavila,“

uvádí mladá žena.

Realitní makléř Jiří Hanousek, zdroj: TV Nova

K životu potřebuje dobré jídlo a čisté záchody. To vypadá, že Jiří Hanousek (33) přišel na ostrov bojovat hlavně sám se sebou. Jirka pracuje jako realitní makléř a volný čas dělí mezi rodinu a svého koníčka. Tím je natáčení vtipných videí na YouTube.

„Myslím, že pro mě bude nejtěžší diskomfort. Už na castingu jsem řekl, že jsem zatížený například na čisté toalety, dobré jídlo. Jsem zkrátka na určitý komfort zvyklý, a právě to, že se ho budu muset na ostrově vzdát, bude pro mě asi to nejtěžší,“

uvádí Jirka.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • autorský článek