Podívejte se na všech 11 sourozeneckých dvojic z Ulice. Nebo jsme na některé zapomněli?

Podívejte se na všech 11 sourozeneckých dvojic z Ulice. Nebo jsme na některé zapomněli?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice, který se na televizních obrazovkách vysílá už od roku 2005, je natolik velkým projektem, že se ho účastní i řada sourozeneckých dvojic. O kterých víte a které vám budeme muset připomenout?

1. Matyáš a Anna-Marie Valentovi

Sourozenci Valentovi měli to štěstí, že si v seriálu mohli zahrát také sourozence. Přitom skutečnost, že bude v seriálu účinkovat také Anna-Marie, vůbec nebyla jistá. Když se totiž pro Matyáše Valentu (představitele Franty) hledala sestřička, úplně náhodou si producenti seriálu všimli jeho opravdové sestry v zákulisí. Slovo dalo slovo a do seriálu nečekaně vstoupila také maličká Anna-Marie, která ztvárnila málomluvnou Emu.

2. Sestry Tomicovy

Jen málokdo by hádal, že Květa Vavrušková, která v Ulici zatopila mnoha lidem (hrála ji herečka Naděžda Chroboková Tomicová) je sestrou Pavly Tomicové. Ta v seriálu hrála kadeřnici Simonu Bláhovou, později Hložánkovou.

3. Filip a Matouš Rajmontovi

Matouš Rajmont se v Ulici objevil mnohem dříve než jeho bratr Filip Rajmont, který ztvárňuje Otíka Puklického. Matouš Rajmont si v Ulici objevil někdy kolem roku 2009, kdy hrál drsného věřitele Richarda, který chtěl získat zpět své peníze, které půjčil Pepanovi.

4. Adélka a Jakub Krauseovi. Zatímco Adélka ztvárnila Mirinku Hejlovou, Jakub představoval Šimona Urbana – syna Gábiny Pumrové.

5. Bratři Otto a Marcel Rošetžtí si zahráli kriminalisty Jandáka a Kubánka, kteří mimo jiné vyšetřovali smrt Vasila Ševčenka.

6. Agáta Prachařová a Vincent Navrátil si také zahráli v Ulici. Zatímco Agáta hrála Moniku, která v roce 2008 dorazila za Pepanem a byla sokyní v lásce kadeřnici Simoně, Vincent Navrátil se jako student Tobiáš Sláma bezhlavě zamiloval do Terezy Jordánové.

7. Šimon a Ida Chloubovi vyhráli konkurz na role Olivera Šámala a dvojčat Patricie a Julie Stránských.

8. Otakar a Jaroslava Brouskovi – zatímco Otakar Brousek mladší se v Ulici objevil v roce 2010 jako Jiří Kreuzer, jeho sestra Jaroslava účinkovala v seriálu o něco dřív jako úřednice ze sociálky. Kromě jiných případů měla na starost i Frantu s Emou.

9. Jakub a Mariana Prachařovi se v Ulici objevili jako proutník Ben Vojtíšek a ambiciózní kadeřnice Sandra.

10. Helena Němcová a Pavel Dytrt jsou také sourozenci, které spojuje Ulice. V seriálu se však nepotkali. Zatímco Helena Němcová hrála Míšu Krausovou, Pavel Dytrt se objevil pouze v epizodní roli na svatbě Lídy jako syn Jana Kostky.

11. Adam Křenek a Anežka Malá – to jsou jména dětí Pavly Tomicové, které v seriálu získaly epizodní role. Adama Křenka jste v Ulici mohli párkrát zahlédnout jako kurýra. Anežka pak hrála rozmazlenou holku v kadeřnictví.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.prozeny.blesk.cz