Sandra Bullock a Channing Tatum se utkají s Danielem Radcliffem ve filmu The Lost City

Sandra Bullock a Channing Tatum se utkají s Danielem Radcliffem ve filmu The Lost City
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Slibné herecké obsazení není vše, čím snímek překvapí. V kinech se film s českým názvem Ztracené město objeví v březnu příštího roku a už dnes vám přinášíme první ochutnávku a pár zajímavostí.

Brilantní, ale poněkud samotářská a uzavřená Loretta Sage (Sandra Bullock) se proslavila jako autorka dobrodružných románů plných romantiky, které zasadila do krásných a exotických míst. Na obálkách jejích knih je vyobrazený svalovec Alan (Channing Tatum), který se živí jako model. Má za úkol zatraktivnit pro čtenářky hlavního hrdinu knihy Dashe tím, že mu propůjčí svůj atraktivní vzhled. Loretta a Alan jsou jako oheň a voda a víc rozdílné lidi si ani nelze představit.

I přes své rozdílné charaktery se dokázali dát dohromady pro turné, které propaguje její poslední knihu. Jenže turné bude mnohem dobrodružnější, než si oba dokázali představit, a dokonce by mohli konkurovat svým knižním hrdinům. Do života se jim připlete excentrický miliardář (Daniel Radcliffe), který doufá, že ho Loretta dokáže dovést k pokladu starověkého ztraceného města, o kterém tak podrobně píše ve své nejnovější knize. To, že jde o vymyšlený příběh, nebere jako odpověď a trvá si na svém. A chudák Alan se k tomu prostě připlete.

Když už se ocitnou v tak prekérní situaci, kdy je čeká cesta džunglí a další nástrahy, Alan se rozhodne, že bude stejně odvážný, jako je knižní hrdina, kterého představuje. Bude Lorettin zachránce.

Na dvojici čeká epické dobrodružství, které bude připomínat tak trochu Indiana Jonese a trochu příběh, který na velkém plátně prožívala jiná filmová hrdinka ve filmu Honba za diamantem z roku 1984 s Michaelem Douglasem a Kathleen Turner.

Drby z natáčení

Přestože natáčení nebylo tak moc romantické, jak se může na první pohled zdát, Sandra a Channing si natáčení ohromně užili. Velice se spřátelili, a to až tak moc, že usoudili, že jsou s největší pravděpodobností sourozenci, kteří byli v dětství odděleni kvůli nějakému vědeckému experimentu a konečně se našli. Oba byli překvapeni, jak se dokázali domluvit i beze slov, smát se stejným věcem a ve všem si rozumět. Hercům nevadí, že je jejich příběh přirovnávaný k populárnímu filmu z roku 1984. Oba se shodli na tom, že se v těch letech točily moc zábavné filmy, které se už dnes bohužel moc nevidí.

Speciální účast

Třešničkou na dortu je cameo Brada Pitta. Bude na filmovém plátně sotva pár minut, ale podle zveřejněných ukázek si diváci užijí každou vteřinu. K jeho účasti se váže zajímavý příběh. Brad a Sandra mají stejnou kadeřnici a ta je svedla dohromady s tím, že Sandra si zahraje malou roli v Pittově filmu Bullet Train a on zase vytvoří malou roli ve Ztraceném městě.

Brad Pitt natáčel 4 dny a Sandra i Chaning se shodli, že byl hvězdou a ukradl jim show.

V celém tomto odvětví je mnoho šíleně talentovaných lidí, ale myslím si, že jen velmi málo lidí řídí své podnikání a proplouvá tímto světem tak dobře jako ona,

říká Channing Tatum o své filmové partnerce z filmu Ztracené město.

Podle Sandry bude velkým překvapením postava, kterou vytvořil Daniel Radcliffe, protože roli padoucha zvládl ztvárnit neobyčejně elegantním způsobem a diváci ho budou milovat.

 

Zdroj: