Robert Urban na vážné vztahy není a fanynek mu přibývá. Sám se umí dobře prodat

Robert Urban na vážné vztahy není a fanynek mu přibývá. Sám se umí dobře prodat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Robert Urban, který rozesmutnil fanynky odchodem ze ZOO, vystupoval v Ostravě, nebál se své tělo v celé jeho kráse vystavit na pódiu, když byl součástí představení Donaha. Trenky během tanečku spadly sice v okamžiku, kdy osvětlovači zhasli, ale i tak nechali hodně velký prostor pro fantazii.

A jak to vypadá, Robertovi se svlékání zalíbilo. Během léta na Vyšehradě ukazoval nahý hrudník a divačky pozval, ať se přijdou podívat. Ve hře Chlapi sobě se v odhalování střídal s bývalým kolegou a sokem ze ZOO, Štěpánem Benonim, který už zase tak rád své svaly neukazuje, ale i on nepodcenil přípravu a posiloval, aby měl co předvádět.

Vypadá to, že Robert Urban si užívá poslední okamžiky klidu, protože jako pohledný šlechtic Damián v novém primáckém seriálu poblázní hlavu nejen Elišce, ale nejspíš si vytvoří i ještě silnější základnu fanynek.

Zřejmě nic nenechává náhodě, a tak ještě před premiérou prvního dílu vypustil do světa, že je nezadaný.

Kromě hezké hlavy v paruce ze skutečných vlasů se herec předvede také jako jezdec na koni a ukáže dovednosti své doby, mezi něž patřilo třeba šermování. To se musel bývalý milenec Viky naučit, když roli v novém seriálu přijal.

Ukazuje se, že Robert je dobrý žák. Jeho cvičitelka jízdy na koni si pochvalovala, že už základy měl, a tak to byla hračka. Stačilo se uvolnit a vypilovat pozice, aby na koni vypadal elegantně. Naučil se jezdit „na jednu ruku“ a také cválat v rychlém tempu.

Galantnosti, které bude jako Damián předvádět v seriálu, se mu mohou hodit i v soukromém životě. Jak to vypadá, vážný vztah s krásnou tanečnicí Andreou Kheilovou, se kterou se přestěhoval do Prahy z Ostravy, je minulostí. Udržet si obletovaného fešáka asi nebude snadné, navíc si Urban pochvaluje, že od okamžiku, co je single, vnímá život trochu jinak.

Ženy, které s Robertem pracovaly, si ho nemohly vynachválit – prý je to velký gentleman. Svou přítelkyni hodně rozmazloval a single asi dlouho nezůstane. Jako kluk, co vyrostl jen s otcem a bratrem, má k ženám až nezvykle vlídný přístup.

V seriálu bude mít velice zajímavou dějovou linku i s babičkou Elišky, která si šlechtice cestujícího v čase hned oblíbí a byla by nejraději, kdyby Eliška procitla a pustila k vodě svého nudného přítele a podívala se kolem sebe, zda nenajde lepšího kandidáta (třeba oblečeného v brokátu a s parukou).

Zdroje článku: