Příští týden v Ulici plný konfliktů: Šimon bude drzý na mámu, Kryštof se pomstí Jakubovi

Příští týden v Ulici plný konfliktů: Šimon bude drzý na mámu, Kryštof se pomstí Jakubovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šimonovo chování překročí únosnou mez. Potrestá ho Gábina? Také Kryštofa sžírá hněv – a touha udělit Jakubovi nezapomenutelnou lekci. Magda se snaží posunout vztah s Prokopem a Skyler by byla vůbec nejradši, kdyby mohla znovu navázat vztah s Frantou. Co na to Bára?

Šimon se chová hrozně. Jak zareaguje Gábina?

Život v nejistotě a nepřetržitém strachu si na Šimonovi vybírá daň. Je kvůli svým tyranům už tak nervózní a rozhozený, že začne být výbušný a drzý i vůči přátelům a rodině. Jirka a děda se jeho chování dosud snažili omlouvat tím, že je v pubertě.

Gábina zatím také leccos překousla, ale teď už si se synem přestává vědět rady. Mírná domluva neplatí, kluk na všechno odsekává a otevírá si na mámu pusu, jak to nikdy dřív nedělal. Tohle už přestává všechno! Gábina začne situaci řešit a nenechá se obměkčit výmluvami. Co pro ni bude poslední kapkou?

Šimon je drzý, ale nebude to jen pubertou. Zdroj: TV Nova

Magda chce ve vztahu pokročit dál

V létě to vypadalo, že vztah Magdy a Prokopa nemá šanci, ale po prázdninách se usmířili a od té doby si vedou dobře. Jistě, občas mezi nimi proběhne nějaká hádka kvůli škole a rozdílným názorům na věci, ale celkově se dá říct, že jsou spolu šťastní. Ačkoli je pravda, že by neuškodil další krok vpřed. Jejich vztah uvázl v jakémsi zaběhnutém stereotypu.

Magdě to nejdřív vyhovovalo, ale události posledních dnů a dojemné vzkazy od mámy ji přiměly nahlížet na budoucnost trochu jinak. Kdysi se obávala vážnějšího závazku, teď po něm zatouží. Otázkou je, zda to Prokop vnímá stejně.

Kryštof udělí Jakubovi pořádnou lekci

Mára se snaží bolestnou situaci kolem Karliny nevěry nějak ustát – hlavně kvůli synkům. Nechce, aby trpěli, a tak udržuje zdání spokojené rodinky, i když to v něm vře jako v pekelném kotli. Stačí drobnost, aby mu ujely nervy.

Karla něco řekne nebo udělá a on po ní hned rozčileně vystartuje. Navíc ho i na dálku dopaluje Jakub. Hrdý Kryštof má pocit, že se mu zatracený scenárista vysmívá, a to si rozhodně nenechá líbit. Zatouží se mu pomstít tak, že na to nikdy nezapomene. Co mu provede a s jakými následky?

Když Vilma není doma, Lumír má pré

Vilma nikdy neměla ráda žádnou z Lumírových partnerek, dokonce i ke Světlaně si zpočátku hledala cestu těžko. Vůči Kateřině byla zaujatá obzvlášť, poněvadž stejně jako Vavrušková přišla z Děčína a určitě jen proto, aby Nyklovým zkomplikovala podnikání.

Lumír se ale nehodlá Kateřiny vzdát kvůli tomu, že ji máma neschvaluje. Naopak, jakmile Vilma vytáhne paty do lázní, využije příležitosti, aby vztah se svou milovanou utužil. To se týká i Lexíka, jehož díky Kateřině čeká jedna zajímavá premiéra. O co půjde a proč by se to Vilmě ani trochu nelíbilo?

Skyler chce Frantu! Co jí prozradí?

Skyler teď bydlí v Praze a může z přední řady sledovat, jak báječně si František rozumí se synem. Konečně pochopí, jak byla před lety hloupá, když ho odkopla kvůli nezávislému Dirkovi. Tenkrát byla holt ještě mladá. Snila o kariéře fotografky, zajímavých projektech a cestování.

Nyní je starší a moudřejší a uvědomuje si, na čem záleží. A že by Frantu chtěla zpátky, ačkoli on už má nový vztah. Čím překročí hranici a překvapí dokonce i samotného Františka?

Polapí Skyler Frantu do svých sítí? Zdroj: TV Nova