Předplaťte si Netflix přímo na pokladně vašeho supermarketu

Předplaťte si Netflix přímo na pokladně vašeho supermarketu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Česká republika se stane osmatřicátou zemí, kde se společnost Netflix pokusí rozšířit své služby pomocí prodeje předplacených karet. K dostání budou téměř na každém rohu.

Nejpopulárnější streamovací společnost je v naší zemi dostupná teprve od roku 2016. Necelé dva měsíce před Vánoci na trh zaútočila s velmi atraktivní nabídkou. Předplacené karty s sebou nesou řadu výhod, díky kterým se ještě více přiblíží široké veřejnosti. Již nyní jsou karty k dostání na webu www.jrc.cz. V nejbližší době bodou k dostání také v řetězcích prodejen Billa, Kaufland, Penny, PEPCO, Expert, drogerie DM a v síti trafik Geco. V nabídce bude karta v hodnotě 400, 1000 a 4000 Kč. 

Doposud bylo Netflix možné využívat pouze prostřednictvím předplatného, které šlo zřídit výhradně na webu pomocí kreditní karty, ze které se částka jednou za měsíc automaticky ztrhla. Předplacenou kartu nyní bude možné zaplatit hotovostí, jak jsme na pokladnách obchodů zvyklí. Princip užití je jednoduchý, po zakoupení stačí setřít šestimístný kód na zadní straně. Ne webu www.netflix.com/kod, kde je třeba být zaregistrován, zadáte kód a peníze jsou vám ihned připsány na váš uživatelský účet. S nimi poté můžete uhradit libovolné předplatné. Částku samozřejmě můžete čerpat hned z několika karet. 

Nyní tak Netflix může využivat každý, kdo vlastní chytrý přístroj, aniž by byl držitelem kreditní karty. Vzhledem k blížícím se Vánocům je příhodný také fakt, že předplacená karte je skvělým dárkem snad pro každého, kdo si rád pustí film nebo seriál. Netflx v současnosti nabízí velmi široké spektrum žánrů, takže se spolehlivě trefíte do vkusu. 

Důvodů, proč zainvestovat právě do Netflixu, je hned několik. Hlavním argumentem jsou stovky filmů a seriálů, včetně těch českých. Dle varianty předplatného, které jsou v cenovém rozpětí od 199 do 319 Kč se můžete dívat na jakémkoli zařízení, v případě verze premium klidně na čtyřech přístrojích naráz. V nejdražší verzi dokonce v kvalitě 4K, v basic variantě v dostačujícím rozlišení SD. Pokud si stále nejste jisti, Netflix nabízí bezplatnou měsíční zkušební dobu.