Prci, prci, prcičky: Osudy herců, kteří nám připomněli, že střední škola není jen o vzdělání

Prci, prci, prcičky: Osudy herců, kteří nám připomněli, že střední škola není jen o vzdělání
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už přes dvacet let, co jsme se poprvé potkali s partičkou středoškoláků, která někoho pobavila a někoho pobouřila. Pro všechny mladé herce šlo o první výrazný úspěch, a ne všichni ho dokázali dobře využít pro další kariéru.

Jason Biggs

Mladý herec si zahrál sexuálně nezkušeného středoškolského studenta Jima Levensteina. Ve své neohrabanosti a naivitě šel mladík z jednoho maléru do druhého. Jason se objevil i ve druhém a třetím pokračování a nezklamal ani v posledním pokračování z roku 2012 „Prci, prci, prcičky: Školní sraz“. Je jedním z nejaktivnějších herců, kteří se snaží o oživení filmové série a natáčení dalších pokračování.

Herec se v roce 2008 oženil s Jenny Mollen, kterou potkal na natáčení komedie „Kamarádova holka“. Má dvě děti.

Jason je hodně žádaný divadelní herec. Ale rád si zahraje ve filmech i seriálech.

Čtěte také: Prci, prci, prcičky 2 (2001): Všichni hlavní „hrdinové“ zase společně trapasí

Shannon Elizabeth

Na krásnou Nadiu, objekt sexuální touhy, si určitě vzpomenete. Herečka se také objevila v jednom z dílů „Scary Movie“, zahrála si v romantické komedii „Láska nebeská“. Mladá žena nemá o práci nouzi, a i ona by neváhala vrátit se do pokračování úspěšné série filmů.

V roce 2005 se provdala a ve stejný rok i rozvedla. Shannon se zúčastnila show Ashtona Kutchera, kde popřela, že by se svým bývalým manželem natáčela pornofilmy.

Určitě je zajímavé, že se zúčastnila světového pokerového turnaje v roce 2005 v Las Vegas a porazila 83 profesionálních hráčů. Svoji výhru 55 tisíc dolarů věnovala nadaci pro práva zvířat. V roce 2008 se účastnila taneční soutěže celebrit a měla krátký románek se svým tanečním partnerem.

Čtěte také: Telenovela Má tlustá Valentýna (2002) se vrátila na české obrazovky. Jak dnes vypadá a žije fešák Orestes

Tara Reid

Usměvavá blondýna si zahrála Vicky Lathum, Kevinovu přítelkyni. Z dlouhého seznamu filmů, kde si herečka zahrála, stojí za zmínku komedie „Šílené rande“ a „Návštěvníci: Cesta do Ameriky“. Spíš než o její práci, se o Taře mluví a píše v souvislosti s plastickými operacemi a přehnaně hubenou postavou, která naznačuje problém s jídlem. Léčila se ze závislosti na alkoholu.

Alyson Hannigan

Představitelka trochu výstřední středoškolačky Michelle Flaherty, kterou si Jim vezme za ženu, využila své popularity asi nejlépe a stala se velice známou díky seriálům „Veronica Mars“ a „Jak jsem poznal vaši matku“.

V roce 2003 se vdala za hereckého kolegu Alexise Denisofa, kterého potkala na natáčení „Buffy, přemožitelka upírů“. Mají spolu dvě dcery.

Čtěte také: Ufňukaná Uršula: Budete koukat, z jakého filmu herečku znáte mnohem déle, než z Harryho Pottera

Seann William Scott

Fanouškům filmu není třeba „Stiffmeistera“ představovat. Herec dlouho zvažoval, zda má roli „blba“ Stifflera vzít. Nakonec se mu to vyplatilo a dostal mnoho příležitostí na další teenagerské role a po nich přišly role pro dospělé.

V roce 2011 byl Seann hospitalizovaný ve zdravotnickém zařízení ze „zdravotních a osobních důvodů“ a dodnes se neví, o co šlo.

Thomas Jan Nicholas

Sympatický herec si zahrál Kevina Myerse, který se zoufale snažil ztratit panenství s Vicky.

Thomas si občas zahraje menší roli, ale jeho životem je hudba. Má svou kapelu a za ženu si vzal diskžokejku, se kterou má dvě děti.

Čtěte také: Saló aneb 120 dnů sodomy: Skandální snímek se navzdory nepříznivým ohlasům drží v čele žebříčků nejšílenějších filmů dodnes

Eddie Kaye Thomas

Představitel Paula Finche, který se nechal svést Stiflerovou mámou, uměl svou popularitu využít a zahrál si v mnoha filmech, například „Zahulíme, uvidíme“ a známých seriálech jako je „Americký táta“ nebo „Tým Škorpion“. Je také žádaným divadelním hercem a vášnivým fotbalistou. Nabídku na kariéru profesionálního sportovce odmítl, chtěl hlavně hrát.

Chris Klein

Nejurostlejší sportovec Oz byl velmi citlivý a zamiloval se do spolužačky Heather, která se stala jeho první.

Čtěte také: Kultovního Vymítače ďábla provázela při natáčení jedna katastrofa za druhou

Chris žil 5 let s herečkou Katie Holmes, než se stala ženou Toma Cruise. V roce 2005 byl zatčený za řízení pod vlivem alkoholu a stálo ho to 1800 dolarů a 150 hodin veřejně prospěšných prací. Za pět let měl s alkoholem další problém a šel na léčení. V roce 2015 se oženil na svém ranči a má dva syny.

Mana Suvari

Drobná herečka, která si ve filmu zahrála sboristku Heather to má v životě komplikovanější.

V roce 2018 se potřetí vdala. Hraje menší role a na svou příležitost zatím čeká. Stala se vegankou a propagátorkou jídla, kosmetiky a oblečení bez utrpení zvířat.