Svůdník Patrik Rousek v Ulici zažívá svůj první vážný vztah

Svůdník Patrik Rousek v Ulici zažívá svůj první vážný vztah
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtyřicátník Patrik Rousek se v Ulici potýká se svým prvním vážným vztahem a že mu to s Veronikou Maléřovou neskutečně sluší, o tom není žádný pochyb. V reálném životě je však herec Jiří Hána otcem bez partnerky, a tak si jistě zamilované scény v Ulici maximálně užívá.

Patrik je pro seriál Ulice komickým a příjemným zpestřením

Děj seriálu Ulice je, tak jako v životě, plný dramat, nečekaných zvratů a napětí. Tím, kdo při takové emoční smršti dokáže nepříjemnou situaci vždy odlehčit a vykouzlit divákům uklidňující a uvolňující úsměv na rtech, je bezesporu zubař Patrik Rousek.

Charakteristický je totiž svým inteligentním a přirozeným smyslem pro humor, díky němuž rozdává radost jak své dlouholeté kamarádce Blance Volákové, tak také současné přítelkyni Veronice Maléřové.

Lásce neporučíš

S Blankou se Patrik seznámil na studiu medicíny a od té doby je jí věrně po bokou coby jako přítel bavič, povzbuzovatel, tak také po ta dlouhá léta jejím vytrvalým obdivovatelem a nápadníkem. Patrik vždy dokázal napřímo oceňovat ženskou krásu, a i když mu to u Blanky nikdy nevyšlo, právě díky ní se seznámil s Veronikou Maléřovou, do níž se beznadějně zamiloval.

Bylo to však v období, kdy si Veronika procházela nelehkým rozvodem se svým životním partnerem, které nesli všichni do té doby soudržní členové rodiny Maléřových velmi špatně. Přidáme-li k tomu fakt, že je Veronika zapřisáhlou křesťankou, není divu, že Patrikovi nebyla schopná jeho city ihned naplno opětovat.

Postupnými Patrikovými gesty a kroky si však k sobě cestu našli a nyní představují harmonický zamilovaný pár v ulici, který se spolu umí vždy od srdce zasmát a na všem domluvit.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Spojily se dva naprosto odlišné světy

Rozhodli se pro velký krok, a to pro vzájemné sestěhování se, což může doposud harmonickou situací zcela otřást. Patrik Rousek si totiž doposud užíval svobodného a nespoutaného života bez závazků a s ohledem k jeho věku si tak jistě vybudoval také řadu osobních návyků a rituálů.

Veronika je zase od svého raného mládí zvyklá vést především spořádaný rodinný život, ve kterém úspěšně vychovala dceru Rozálii a syna Filipa. Její náboženská víra jí však v minulosti nezabránila zamilovat se do faráře a ohrozit tím své manželství. K rozvodu ale však nakonec svou nevěrou přispěl naopak její bývalý manžel Martin Maléř. S ohledem na to, že Patrikova skutečná povaha jako i jeho minulost jsou v Ulici stále jedním velkým tabu, máme se nejspíš ještě na co těšit.

Zdroje: