Odhaleni v ZOO: Viky už na to přišla. K nedávno objevené sestře se přidala další

Odhaleni v ZOO: Viky už na to přišla. K nedávno objevené sestře se přidala další
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tez a Izy mají sice sehranou taktiku, jak vystupovat jako jedna, ale ani nejlepší strategie není stoprocentní. Někdy se náhoda postará, aby i ta neutajovanější tajemství byla jednoduše odhalena.

Tentokrát je podvodnická práce sehraných dvojčat v něčem jiná. Ještě nikdy nebyly v akci s vědomím, že o jedné z nich ví sestra, a také se ještě nikdy nestalo, aby se existence dvojčete stala pro některou ze sester překážkou pro vztah, který nemá nic společného s „prací“.

Tez (na úvodní fotografii vpravo) a Izy tak budou muset najít způsob, jak své věci zorganizovat a nepohněvat si kvůli tomu Charlieho. A to nebude snadné.

Viky pomohla v odhalení náhoda

Viky se doma nudí. Nemůže nic dělat a nemůže nikam chodit, protože doktor usoudil, že kvůli zdravotnímu stavu musí ležet a odpočívat. Pro ženu, která doma neposeděla, je to jako trest. Viky si tak alespoň krátí čas u telefonu a má docela dobrý přehled, co se v jejím původním domově děje.

Vlastně je vděčná, že má alespoň nějaké rozptýlení, a odhalí něco, kvůli čemu Fandu mají všichni za blázna. Uvidí povedenou kopii své sestry Tez. A začalo to tak nenápadně.

Viky si běžně volala po ránu se Sid, než šla do práce, ale Sid je teď soustředěná na Adama a na pokec s bývalou spolubydlící nemá moc času. Viky spíš ze zvyku tedy volá Tez, aby se dozvěděla, co je nového a jestli je doma všechno v pořádku. Izy spí většinou u Charlieho, ale tentokrát měl šéf bandy nějakou návštěvu, tak šla spát k sestře. Ráno, když si Tez a Viky povídaly i s kamerou, Viky zahlédla Izy, která šla do koupelny.

Přestože jí Tez tvrdila, že měla na noc doma rozptýlení, Viky si byla jistá, že to, co prošlo směrem do koupelny, rozhodně nebyl muž. Bylo jí hodně divné, že Tez lže. Lhářka lhářku prostě pozná!

Viky to přešla, ale při dalším telefonátu následující den ji Sid odbyla, že musí jít s Tez už do práce, protože mají zpoždění. Znuděná Viky tedy volala Ilonce, aby ji pozdravila a zeptala se, jak se vede, a nestačila se divit. Kolem Ilonky prošla Tez, která tam ale být neměla. Izy z donucení předstírala, že je Tez a přijela taxíkem, ale to už bylo Viky hodně divné.

Vzpomněla si, že když se Tez nastěhovala, zmínila dvojče, a pomalu začala chápat, že to nemyslela v žertu.

Následoval hovor s Tez a ta už neměla žádné argumenty. Přiznala to a dohodly se, že si večer promluví všechny tři.

Viky ožila. Konečně nějaké rozptýlení v nudných dnech, kdy ji soudce hlídá jako poklad a nemůže nic dělat. Má dvě sestry a je to pro ni senzace, sourozence vždy chtěla. Jen nechápe, proč to holky tajily.

Dozví se někdy o jejich „živnosti“?

Zdroje článku: