Nový seriál Zalez do spacáku nevěstí pro diváka nic dobrého. Může něčím překvapit?

Nový seriál Zalez do spacáku nevěstí pro diváka nic dobrého. Může něčím překvapit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se v seriálu ZOO objevil Tomáš Klus v roli fotografa Filipa, řada diváků psala, že to nebyla nejlepší volba. Tvůrci reagovali tak, že mu dali ještě mnohem více prostoru a zabral vlastně místo po nejpopulárnější mužské postavě – po soudci Petrovi, kterého hrál fešák Robert Urban.

Tomáš Klus je zřejmě na Primě tak oblíbený, že hned v dalším seriálu se divákům představí v hlavní roli, přestože jeho herecký projev je stále stejný a nudný. Jediné, co může alespoň trochu diváky bavit, je přesun do období letních prázdnin, na které se všichni těší. Děj osmidílného seriálu zavedl během loňských prázdnin filmový štáb na dva měsíce do prázdninového kempu v Brozanech nad Ohří, kde všichni bydleli v chatkách, aby se vyhnuli nepraktickému dojíždění.

Tomáš Klus měl na natáčení i dceru Josefínu, kterou už zapojil do herecké profese i v seriálu ZOO a během letního natáčení pobýval ve vlastním karavanu, protože si z natáčení odskakoval zazpívat na koncerty, což mu jde mnohem lépe než nevýrazné hraní. Herec na natáčení rád zavzpomínal:

S dcerou Josefínou jsme si udělali krásné prázdniny a bydleli v karavanu. Zaparkovali jsme kousek od natáčecího placu, sousedili s přírodní rezervací, po natáčení se grilovalo, byl to krásný život v kempu.

Co nám seriál naservíruje

Kdo tuší, že bude Tomáš Klus opět v roli neodolatelného muže, neplete se. Jako čtyřicátník Ivan už za sebou má tři nevydařená manželství a z každého dítě. Podle původního plánu bylo na něm, aby si své potomky přes léto vzal k sobě a jejich matky si tak mohly odpočinout.

Jenže Ivan potkal další potencionální manželku Sáru (Pavla Gajdošíková) a moc se mu nehodilo se hned na počátku vztahu přiznat, že už za sebou nějakou tu manželskou zkušenost má a je také zasloužilým rodičem. Prostě Sáře lhal a neváhal přijít s další žádostí o ruku. Mladá žena samozřejmě takovému svůdníkovi nemůže odolat, ale už jí není dvacet, a tak má jednu podmínku. Pokud má na žádost o ruku kývnout, musí s ní Ivan strávit léto u rodičů, kteří správcují v kempu. Lenka Vlasáková a Ondřej Pavelka v rolích Sářiných rodičů, jsou jedinou nadějí, že by mohl mít seriál i své „dobré chvilky“.

Děj se samozřejmě nabízí. Ivan se bude chtít vyvléct z dohody s bývalými manželkami a opět trochu zalže. Slíbí, že si děti vezme hned, jak to bude možné. Jenže bejvalky už o něm vědí své a lež prokouknou. Všechny tři spolu dobře vychází a spojuje je jasný cíl. Musí přijít na to, co Ivan tají.

Ivan a jeho seriálové bejvalky
Ivan a jeho seriálové bejvalky | Zdroj: FTV Prima

Kristýna Leichtová, Erika Stárková a Barbora Seidlová se po detektivním pátraní vydají i s dětmi do kempu za Ivanem, aby mu tam děti nechaly. Jeho bývalým manželkám je hned jasné, o co jde.

Sára se sice musí trochu vzpamatovat ze šoku, že její princ je už zkušený ženáč a trochu nezodpovědný několikanásobný otec, na druhou stranu ale usoudí, že právě tak ho lépe pozná. Její rodiče to však s takovým klidem neberou a snad se diváci dočkají alespoň náznaku humoru.

Seriál se vysílá každé pondělí večer na TV Prima.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text