Jeden z nejlepších seriálů na Netflixu se chýlí ke konci – Kritiky jsou ze všech stran jen pozitivní

Jeden z nejlepších seriálů na Netflixu se chýlí ke konci – Kritiky jsou ze všech stran jen pozitivní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ať už od zarytých fanoušků nebo od odborného tisku: Seriál „Arcane“ s tématikou počítačové hry „League Of Legends“ je v současnosti ze všech stran posypána chválou. Třetí akt, skládající se z epizod 7-9, již začal, a s ním i velké finále této senzace na Netflixu.

Seriál na Netflixu = Úspěch

„Arcane“ je po „Squid Game“ největším překvapením Netflixu tohoto roku. Ale zatímco senzace jihokorejského megahitu spočívá v tom, že má ohromnou sledovanost, série „League Of Legends“ září především neuvěřitelně dobrými recenzemi. Ve filmové databázi IMDb je „Arcane“ aktuálně na 16. místě mezi nejlépe hodnocenými sériemi všech dob a dokonce na 9. místě, pokud vynecháme dokumentace!

S téměř 30 000 recenzemi dosáhl prequel počítačové hry „League Of Legends“ fenomenálního průměrného hodnocení 9,4 hvězdičky. Podle hodnocení IMDb je videoherní adaptace nejlepší Netflixovou sérií roku – a pokud i zde vynecháme dokumentace, tak i nejlepší Netflixovou sérií všech dob.

O mnohém vypovídají i čísla na Rotten Tomatoes: Přestože zde najdeme pouze 15 recenzí od kritiků, všechny byly pozitivní, což vede k nejvyššímu hodnocení 100 procent. Tamní hodnocení publika je také extrémně silné: neuvěřitelných 98 procent od přes 1400 uživatelů zanechalo pozitivní recenzi.

Ještě není konec

Přesto jsou všechny tyto pozitivní recenze jen předčasná chvála... 1. řada ještě neskončila! Teprve od tohoto týdnu na Netflixu odstartuje 3. dějství a s ním i epizody 7 až 9. Jedná se zatím o poslední tři díly tohoto seriálu, a to ukáže, zda uspěje na nejvyšší úrovni.

Doposud nebyla oznámena žádná 2. řada. Ale po senzačním úspěchu bychom se opravdu nedivili, kdyby streamovací služba plánovala pokračování. Vzhledem k naprosté mase hratelných postav „League Of Legends“ by se také dalo vyprávět bezpočet dalších příběhů v podobném stylu.

 

 

Zdroj: