Nejlepší filmy roku 2021: Jaké snímky nás letos nejvíce bavily – 2. díl

Nejlepší filmy roku 2021: Jaké snímky nás letos nejvíce bavily – 2. díl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jako každý rok se ke konci podívají kritici zpět na minulých 365 dnů, a porovnají nejlepší filmy, co se v daném roce objevily na velkém plátně. Tady je druhý díl top 10 nejlepších letošních filmů.

7. "Rodina na baterky"

S „Rodinou na baterky“ ukazuje Netflix nejlepší animovaný film roku. V produkci od tvůrců filmu „The LEGO Movie“ Phila Lorda a Christophera Millera se vydáme na dobrodružný výlet společně s rodinou Mitchellových. Tato „dovolená“ končí naprostým chaosem. Film kombinuje kreativní estetiku s neustálým ohnivým humorem a sympatickými postavami. Každopádně se jedná o nejlepší animák 2021.

6. "James Bond 007 – Není čas zemřít"

Museli jsme na to čekat hodně dlouho, ale letos konečně dorazil: "James Bond 007 - No Time to Die" se objevil v kině. V celkovém žebříčku poslední vystoupení Daniela Craiga jako ikonický agent s dvojitou nulou těsně minulo top 5. I když existují několik kontroverzí ohledně konce, nejnovější agentský trhák je dokonalým závěrem Craigové éry.

5. "Sebevražedný oddíl"

Poté, co filmový a komiksový svět nebyl vůbec spokojený s tím, co David Ayer předvedl se svým „Sebevražedným oddílem“, režisér filmu „Strážci galaxie“ James Gunn vytvořil svou vlastní vizi superbrutálního sebevražedného oddílu s „The Suicide Squad“ z DC (v angličtině s „the“ před názvem, aby se od prvního dílu odlišoval, v češtině se ale jmenuje úplně stejně). Především Margot Robbieová předvádí geniální výkon.

 

Zdroj: