Na mušce: Poutavý seriál HBO o dvojici žen, které si šly po krku, ale to jim nezabránilo v tom, aby po sobě toužily

Na mušce: Poutavý seriál HBO o dvojici žen, které si šly po krku, ale to jim nezabránilo v tom, aby po sobě toužily
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál se dočkal tří sezón a obě protagonistky si za své role odnesly domů Zlatý glóbus. Pomalý rozjezd seriálu se brzy mění v nálož akcí a napětí, divák jen zmateně přemýšlí, které ženě má vlastně fandit. Obě jsou zajímavé a každá dělá svou práci, jak nejlépe umí.

Napětím nabitý děj plný zvratů

Nadšení pro práci a obdiv k té druhé se brzy mění v něco víc a ženy bojují se smíšenými pocity profesionální cti a sexuální přitažlivosti, která se brzy mění v posedlost.

Eve Polastri (Sandra Oz) je agentem MI15. Ve své práci je úspěšná i proto, že se řídí intuicí. Když dojde na úkol dostat nebezpečného zabijáka, ze kterého se vyklube přitažlivá Villanelle (Jodie Comer), instinkty rozvážné a neomylné Eve ji najednou upozorňují na přitažlivost, kterou cítí k atraktivní ženě, kterou má polapit. A Villanelle si moc dobře uvědomuje napětí, které mezi ní a policistkou vzniká. Nebezpečná žena je nejen nápaditým a zkušeným zabijákem, ale pracuje i s odzbrojujícím chladem. Je velice inteligentní a svou práci si ráda okoření. Začne si tedy s Eve hrát jako kočka s myší.

Seriál je plný napětí a při sledování se vám bude tajit dech. Nakonec možná ani nebudete chtít, aby byl zločinec spravedlivě potrestaný.

Poklidný život Eve se po setkání s Villanelle úplně mění, nemá ani snahu zachránit krachující manželství, touha po kariéře se někam vytrácí a zůstává pouze posedlost mladou a nebezpečnou ženou, kterou Eve miluje i nenávidí.

Zlaté glóby pro obě hlavní ženské role

Exoticky vyhlížející Sandru Oh (49 let), rodačku z Kanady s korejským původem, jste určitě viděli v seriálu Chirurgové, kde byla několik sezón. Zahrála si i v několika filmech, ale jejím osudem jsou zřejmě seriály.

I Britka Jodie Comer (28 let) má za sebou pár zajímavých rolí. Mezi nejvýraznější patří role v historickém seriálu Bíla Princezna. Teprve role v seriálu Na mušce ji ale proslavila i v zámoří, kde se seriál vysílal.