Martin Hofmann z Ulice oslaví 31. března své narozeniny

Martin Hofmann z Ulice oslaví 31. března své narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dvě čtyřky v čísle svého věku najde herec Martin Hofmann, kterému 31. března bude 44 let. Do padesátky to má sice daleko, ale i tak může být herec v klidu, protože u něj více než u kohokoliv jiného platí, že zraje jako víno.

Martin Hofmann jako Jarda Hejl v Ulici

Do povědomí diváků Ulice se zapsal už ve věku, kdy ještě byl hubeným a mladým klukem. Postupem času Jarda Hejl zmohutněl, nabral strniště a nějakou tu vrásku. Zejména pak byl bohatší o mnoho životních zkušeností.

Jarda Hejl je synem profesorky Miriam Hejlové, která učí na gymnáziu. Ta společný kabinet jednu dobu sdílí také s učitelkou Lenkou Drápalovou, ke které má velmi blízko. Cestu si ke krásné mladé ženě najde také její syn. Chvíli mu však trvá, než Lenku sbalí. Ona totiž chvíli chodí s Petrem Boháčem, a tak se Jarda drží opodál a třeba tráví čas i s jinými ženami. Ty ale nejsou Lenka, a proto se Hejl o Lenku pokouší znovu, když se Boháč vytratí ze scény.

Tentokrát se mu to daří, i když chvíli ti dva udržují pouze kamarádský vztah. Časem to mezi nimi začne být vážné a sem tam jejich vztah něco naruší, například nevěra Lenky Drápalové, která se ve škole spustila s učitelem tělesné výchovy s Hynkem Urbanem. Podobné situace řeší Hejl zásadně pěstmi.

Michaela Badinková alias Lenka Drápalová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jeho životní partnerkou je Lenka Drápalová

Vztah si udržel a nezbývalo nic jiného, než jej překlopit do manželství. Spolu s Lenkou měl Hejl dvě děti – Mirinku a Jonáše. Ani on není žádným svatouškem. V práci se spustí s mladou Markétou, která u něho dělá nějakou administrativu. Nevěra se provalí a Hejla čeká dlouhé odprošování. Když už to vypadá, že ti dva půjdou od sebe, Lenka se rozhodne zachránit rodinu a svému muži odpustí.

Ten se k nevěře později připlete ještě jednou, a to v době, když pro něj pracuje Jana Rytířová. Tahle holka má šmrnc, a je velmi těžké jí odolat. Hejl má však dost rozumu na to, aby se z první nevěry a jejich následků poučil a Janu nakonec odmítl.

Aktuálně se Jarda Hejl v Ulici už moc neukazuje, jeho dějová linka však pomyslně běží dál spolu s jeho dílnou, ve které pracuje Martin Maléř, Bedřich Liška nebo Dan Turek. Vedení své dílny částečně přehodil na své kolegy, aby se mohl věnovat shánění dalších zakázek. Jeho poslední scény v Ulici patřily Janě Rytířové, která z Ulice také zmizela. Jarda Hejl dál bydlí se svou ženou za Prahou.

Ke kterým lidem měl Jarda Hejl v Ulici blízko?

Pro shrnutí to byla Lenka Drápalová (tu si později vzal za ženu), jeho matka Miriam Hejlová, kamarád Hrihorij Lisečko (ten zahynul při požáru dílny), Bedřich Liška, Martin Maléř (se kterými dál pracuje), Lumír Nykl – s tím občas skočil na jedno. No a pak se v jeho životě vyskytla Jana Rytířová, ke které ho to jednu dobu velmi táhlo a které pomohl dostat se z osobních problémů.

 

Zdroje: