Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkou? – 2. část

Které představitelky ze seriálu Ulice jsou dnes maminkou? – 2. část
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Být herečkou je práce jako každá jiná. Přece jen se při herectví vyskytnou komplikace, které v jiném zaměstnání řešit nemusíte. Třeba když vám začne růst těhotenské bříško a vaše seriálová postava těhotná být nemá!

Michaela Tomešová v Ulici těhotenské bříško schovávat nemusela

Michaela Tomešová si sice v Ulici zahrála Alžbětu Klimešovou – kamarádku a později i partnerku Matěje Jordána v podání Jakuba Štáfka, těhotenské břicho však v Ulici řešit nemusela. Nejenže se se svým seriálovým partnerem rozešla, a proto s ním dítě nepřicházelo v úvahu, nýbrž definitivně zmizela i ze seriálu. Těhotenství řešila až později v reálném životě.

Ve svých šestadvaceti letech porodila Michaela Tomešová syna Kristiána a o rok později byla na porodním sále znovu, tentokrát se synem Jonášem. Svého konce v Ulici Michaela Tomešová určitě nelituje. I když měla seriál i svou postavu Bětky ráda, mnohem radši to má na divadelním jevišti, kde je lepší divácká zpětná vazba.

Aneta Krejčíková maminkou v seriálu i v reálném životě

Atraktivní herečka Aneta Krejčíková, která v Ulici hrála svéráznou Gábinu Pumrovou, si mateřství nejdříve nanečisto vyzkoušela právě v Ulici se seriálovým synem Šimonem, kterého měla s učitelem Hynkem Urbanem v podání Romana Vojtka. Na rozdíl od seriálu, kdy Gábina otěhotněla už jako studentka, si Aneta v reálu roli maminky více vychutnala.

Dokonce propaguje domácí porody, protože svou dceru Antonii rodila doma. Doma kromě roční Antonie pečuje i o pětiletého syna Benedikta.

Také Anetě Krejčíkové scénáristé ponechali zadní vrátka. V seriálu Ulice kvůli těhotenství neskončila, nýbrž jen pracovně i se Šimonem odjela do zahraničí. Rok 2022 je dokonce pro diváky příslibem návratu Gábiny Pumrové do Ulice.

Lenka Zahradniská, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Lenka Zahradnická maminkou v Ulici i v realitě

Lenka Zahradnická, která v Ulici hraje Hedviku, si na maminku v Ulici hrát nemusela. Sice teď v Ulici Hedvika vychovává druhé dítě s partnerem Otou a stará se i o svého dospívajícího syna z prvního vztahu, v realitě to má až na věkový rozdíl svých dětí hodně podobně. Lenka Zahradnická je hrdou maminkou tříleté dcery Jasmínky a roční dcerky Jovanky.

Někdy to scénáristé nemají lehké, zvlášť co se hereček týče. Když jim totiž začnou tikat biologické hodiny, dostanou scénáře seriálu úplně jiný směr. Zatímco někdy scénáristé zvládnou herečky na chvíli někam poslat či vkusně uklidit, jindy těhotenské bříško dlouhou chvíli skrývají, v některých případech ho dokonce přiznají.

A když tyto způsoby možné nejsou nebo si to herečka sama vyžádá, z Ulice odchází a uvolňuje místo dalším postavám a dalším novým a neokoukaným zápletkám. A co vy víte, třeba se později do seriálu vrátí i s vlastními dětmi!

 

Zdroje: