KVÍZ: Superlov se v novém roce vrátí na obrazovky. Připravte se na to s naším kvízem

KVÍZ: Superlov se v novém roce vrátí na obrazovky. Připravte se na to s naším kvízem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Superlov, akčnější a napjatější podoba pořadu Na lovu, se příští rok vrátí na obrazovky se vším, co na něm milujeme. S pěticí geniálních lovců, s bojem o milion korun a samozřejmě také s vtipnými hláškami moderátorské superstar Ondřeje Sokola. Potrénujte na ten návrat s naším kvízem.

Pokud jste si oblíbili vědomostní soutěž Na lovu a ještě více pak její „super verzi“, určitě vás potěší zpráva, že od příštího roku znovu startuje právě kvízová show Superlov. Ta se poprvé uvedla na jaře tohoto roku a měla velmi dobrou odezvu, jak ostatně na tiskové konferenci k jarnímu vysílacímu schématu potvrdila Silvia Majeská, ředitelka programu TV Nova a Voyo. Ta je stejně jako my všichni potěšená skutečností, že Superlov u diváků zabodoval.

Napínavější forma oblíbeného Na lovu tak znovu přinese situaci, kdy bude jediný odvážný soutěžící čelit pětičlennému týmu lovců, který sestává z takřka neomylného Doktora Vševěda, elegantního Kalkulátora, usměvavé Kvízové dámy, tajemné Belladonny a ryšavého Pana Lišáka. Pokud si netroufáte postavit se přímo jim, ale přesto si chcete zasoutěžit a trochu se vcítit do přímých účastníků, zkuste odpovědět na otázky, jež padly přímo v Na lovu nebo Superlovu.

Povedlo se vám zodpovědět všechno správně a věříte, že máte na víc? Chcete si vyzkoušet další naše kvízy s otázkami z oblíbených vědomostních soutěží? Není nic jednoduššího, pusťte se do toho a ukažte, že máte na to překonat samotné lovce.

Zdroj článku: