Celá Ulice chodí oblékaná jako na maškarní. Obzvlášť v případě Gábiny nebo Karly se kritikou nešetří

Celá Ulice chodí oblékaná jako na maškarní. Obzvlášť v případě Gábiny nebo Karly se kritikou nešetří
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina, Karla nebo třeba Magda – krásné a štíhlé dámy, které by si zasloužily kvalitní šaty, jež by zdůraznily jejich přednosti. Místo toho ale zejména Gábina s Karlou dostávají oblečení o pár čísel větší a naprosto nevkusné. Diváci mají jasno. Ulice je, co se oblečení týče, příšerná.

Gábina je vystrojená jako bezdomovkyně

Gábina Pumrová (Aneta Krejčíková) je možná majitelkou salonu, ale o jejím módním vkusu by se dalo pochybovat. V nejnovějších dílech na sebe navlékla skutečnou pochoutku – kombinaci džínové bundy a kostýmkového saka, což diváky, mírně řečeno, absolutně nenadchlo. Výsledek vzbuzuje na sociálních sítích posměch a neskrývané opovržení.

„Ona má salón? Vždyť se oblíká hůř než bezdomovci. To je fakt šílený, co ta Gábina nosí. A nejen ona. Celá Ulice chodí oblečená jako na maškarní. To máte oblečení z kontejneru?“

Ach jo, nejhůř oblíkaný člověk z Ulice. Přitom má postavu na lepší střihy. Plandá to na ní. Strašný.

Ulice je v oblékání otřesná

Není to přitom ani zdaleka poprvé, co si na sebe Gábina vzala rozporuplný model. Často chodí v neforemných plandavých kalhotách a příliš volných sáčcích, ve výstředních bundách nebo křiklavých barvách, které jí vůbec nesluší a které bychom možná pochopili u barvoslepé Magdy (Veronika Čermák Macková), ne však u zkušené majitelky úspěšného módního salonu. Negativní kritika ovšem dopadá také na hlavy „těch, kteří oblékají postavy v Ulici“.

„Proč má Gábina tak otřesné oblečení? Příšerné sako a kabát o několik čísel větší.“
„Protože Gábinu pořád oblékají jako strašidlo, to jste si nevšimla? Přitom postavu má normální.“

Ona celá Ulice je v oblékání otřesná.

Karla se zřejmě místo k soudu chystá na pohřeb

Přiznejme si to, nabízí se mnoho dalších atraktivních dam, kterým ale na kráse notně ubírá nevhodně zvolené oblečení. Vedle výše zmíněných bychom mohli připomenout třeba Karlu Marečkovou (Markéta Stehlíková). Atraktivní herečka se rovněž často ztrácí ve volných a neforemných kusech. Černý model, ve kterém pak vyrazila k rozvodovému stání, se hlavně kvůli ohromným botám jevil poněkud nevhodným.

„Mě docela děsí i to, jak chodí oblečená Karla. Taková hezká žena s nádhernou postavou. A všimněte si, jaký nosí boty k šatům, viz díl, jak šli k soudu… To bylo příšerný.“

Přesně, už jsem to psala v několika příspěvcích, ale stále se její outfit nezměnil. Na soud šli jak na pohřeb a ještě tak dlouhé šaty, strašák do pole.

Karla zvolila k soudu nevhodné oblečení a boty.
Karla zvolila k soudu nevhodné oblečení a boty. | Zdroj: TV Nova

Recyklované oděvy to nezachraňují

Průměrný divák nemusí rozumět složitému světu moderní módy, ale každý dokáže jasně říct, co se mu líbí a co ho naopak odrazuje. V těchto případech se lidé v podstatě jednohlasně shodují na tom, že ať už hrdiny seriálu obléká kdokoli, neumí to. Těžko říct, proč štíhlé a přitažlivé ženy dostávají oblečení, které na nich visí a vůbec jim nesluší. Veronika Čermák Macková se nedávno zasadila o používání oděvů z druhé ruky. Je to jistě šetrnější, ale co se vzhledu týče, příliš jsme si nepolepšili.

Zdroje článku: