Kráska ze Slunečné je znovu single. Vyslyší Eva Burešová fanoušky a dá se dohromady s Markem Lamborou?

Kráska ze Slunečné je znovu single. Vyslyší Eva Burešová fanoušky a dá se dohromady s Markem Lamborou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladá hvězda populárního seriálu Slunečná je na vrcholu kariéry. Po pracovní stránce může být spokojená, Evě Burešové se však příliš nedaří v soukromí. Přenese lásku z televize do reality?

Herečka je zase single

Ačkoli je matkou tříletého syna, s jeho tatínkem jí vztah nevyšel. Mladí rodiče se rozešli už půl roku po narození společného potomka. Nějakou dobu to pak vypadalo, že Eva na vztahy tak trochu zanevřela. Srdce krásné herečky nakonec uchvátil mladší tanečník Matyáš Adamec.

A vypadalo to na rodinnou idylku. Pár si přes věkový rozdíl rozuměl a Evin nový partner si našel cestu i k jejímu synovi. V létě však hereččiny fanoušky zaskočila zpráva, že Matyáš už s Evou pár netvoří. Dvojice spolu vydržela pouze rok.

Rozchod údajně proběhl v přátelském duchu a přání jít si dále v životě odlišnou životní cestou bylo vzájemné. Jako důvod rozchodu sama krásná herečka uvedla nedostatek času. Eva nejen natáčí Slunečnou, ale také zkouší nový muzikál nazvaný Zimní pohádka. Pracovní vytížení krásné herečky je tak značné a vztah se sympatickým tanečníkem v této zkoušce neobstál.

Dá se Týna s Jankem dohromady?

To je však voda na mlýn těch, kteří by Evu rádi viděli v náruči Janka, tedy jeho představitele Marka Lambory. V seriálu to mezi ní a představitelem hlavního hrdiny jiskří značně. Mnozí fanoušci by si přáli, aby se krásná dvojice přesunula z televizních obrazovek i do reality a neustále tak kolují fámy, že to ti dva přece jen dali dohromady.

Marek Lambora o svém soukromí v poslední době zarytě mlčí. Spojován byl se svou hereckou kolegyní Šárkou Vaculíkovou, již několik měsíců se však jako pár oficiálně neukázali a bulvár spekuluje, že už spolu nejsou. Single je po rozchodu se svým tanečníkem i Eva. Vyslyší tedy Janek a Týna hlasy fanoušků Slunečné?

Vypadá to, že momentálně ne. Půvabná herečka se dušuje, že navzdory odvážným scénám jsou s kolegou pouze kamarádi a romantika se tak koná pouze pod taktovkou scénáře. A mužem číslo jedna je pro ni především její malý syn.

Jak to hercům vedle sebe sluší se můžete podívat v galerii.