Karla Taubrová z Ulice se v seriálu nenudí

Karla Taubrová z Ulice se v seriálu nenudí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla Taubrová vstupuje do dvanáctého ročníku Ulice, tedy na podzim roku 2016. Pro diváky je opravdu osvěžením, protože zamotá děj hned několika postavám. Jak se její dějová linka vyvíjela?

Karla Taubrová jako pracovitá policejní vyšetřovatelka

Kdo je zač ta krátkovlasá Karla, která se v Ulici začala objevovat na podzim roku 2016? Asi takhle se sami sebe ptali vášniví diváci Ulice.

Ti jsou zvyklí na své stávající postavy, ale v průběhu roku se vždy musí seznámit i s novými tvářemi. Mezi ně ve dvanácté sezóně Ulice patřila i herečka Markéta Stehlíková, která si zahrála sympatickou Karlu Taubrovou.

Ta se v Ulici začala objevovat po boku Jirky Hermana (v podání Jana Holíka). Spolu vyšetřovali vraždu v Ulici. Později ovlivnila i postavu Digi v podání Michaely Mauerové, která v tu dobu s Hermanem chodila. Protože k sobě měli Jirka Herman s Karlou velmi blízko jak pracovně, tak i po lidské stránce, neubránila se Digi žárlivosti.

Jak ale mohli diváci vidět, Karla s Jirkou si souzeni opravdu nejsou, a to i přesto, že jsou i v dalším pokračování Ulice ve velmi blízkém kontaktu.

Karla v Ulici řeší trable svého mladšího bratra Bruna (kterého hraje Jaroslav Blažek) a setkává se s Márou (v podání Kryštofa Rímského). S tím se později rozhodne založit rodinu, bohužel otěhotnět se jí dlouho nedaří. V rámci své práce se Karla setkává s malým klukem Vojtou, kterému hrozí dětský domov. Karla si ho natolik zamiluje, že ho později s Márou adoptují. Problémy jim dělají Vojtovi prarodiče, kteří ho chtějí do své péče jen kvůli penězům.

Nakonec má vše dobrý konec, Karla s Márou Vojtíška adoptují, vezmou se, a dokonce čekají další přírůstek do rodiny. Divákovi by se mohlo zdát, že tímto napínavá dějová linka Karly skončí, ale zdaleka tomu tak není.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

 Karla Taubrová má dobrý vztah se svou tchyní

Karla Taubrová se se svou novou rodinkou v Ulici objevuje také aktuálně. Má až pohádkově hezký vztah se svou tchyní Věrou Marečkovou (v podání Mileny Steinmasslové). Ta jí se svým mužem pomáhá s péči o děti. Ani zde však nechybí občasné hádky a nedorozumění. Například dlouho nemohla Věra přijít na chuť adopci Vojty, nakonec si ho však zamilovala. Později Věra nařkla Karlu z nevěry, což si ale ve finále zase vyříkaly.

Karla Taubrová v Ulici reflektuje mnoho témat – adopci, téma workoholismu, v Ulici zažije porod i delší odloučení od manžela, který šel kvůli dluhům pracovat do zahraničí. Je představitelkou matky dvou dětí, které sice chybí práce, na druhou stranu se od svého nově narozeného dítěte nechce hnout.

Nejlepší na tom je, že dějová linka Karly v Ulici ještě zdaleka nekončí a diváci se mohou těšit na další její zápletky.

 

Zdroje: