Jak vypadají někteří herci z Ulice dnes?

Jak vypadají někteří herci z Ulice dnes?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od doby, co v Ulici padla první klapka, uplynulo několik let. A je to znát i na hercích, kteří diváky provázeli od samého začátku. Tedy ne na všech, existují i ti, kteří vypadají, jako by nestárli. Komu zub času vyloženě sluší?

Herci, kteří zrají jako víno

Herci z Ulice prošli za dobu působení v tomto seriálu velkou proměnou. Některým čas sluší více, jiným méně. V pohodě může být herečka Michaela Badinková, která ztvárnila učitelku Lenku Drápalovou. U této herečky více než u kohokoliv jiného platí, že zraje jako víno, protože vypadá fantasticky. Podobně to má také Ondřej Pavelka, který v Ulici hrál záletníka Oldu Farského. Už kdysi mu to hodně slušelo, vrásky v obličeji a nějaká ta šedina mu však charisma neubraly, právě naopak!

Mezi herce, kteří jako by zastavili čas, patří také Tereza Brodská (v Ulici Bára Jordánová), Ilona Svobodová (Jitka Farská), Jana Sováková (Ingrid Šmídová), Ljuba Krbová (Anička Lišková) nebo Jana Bernášková alias Betty.

Šediny a vrásky přibyly na tváři Pavla Kříže (Petr Boháč), o dost starší vypadá i herec Petr Vacek, který v Ulici hraje Tomáše Jordána. To však ještě neznamená, že by jim to teď neslušelo.

Herci, kteří v Ulici vyrostli

Největší proměnou svého vzhledu však prošli herci, kteří do Ulice nastupovali jako děti nebo náctiletí. Mezi ně samozřejmě patří také herec Jakub Štáfek, kterého diváci z Ulice znají jako Matěje Jordána. Zatímco na začátku Ulice to byl hubený kluk s delšími vlasy, teď má nejen více svalů, nýbrž také o dost více zkušeností.

Podobně to má i Patricie Pagáčová (dříve Solaříková), která v Ulici měla patnáctiletou dějovou linku, v níž hrála Terezu Jordánovou. A o vyrůstání v nekonečném seriálu ví své také Matyáš Valenta coby Franta z Ulice.

Výraznou proměno prošla také postava Lídy Farské. Herečka Jana Birgusová musela kvůli roli v Ulici přibrat, kila navíc však sundala ještě v době působení v tomto seriálu.

Herci, kteří už se nedočkali dalších dílů

Radoslav Brzobohatý ztvárnil v Ulici majitele Království hraček Václava Krále. V seriálu se objevoval od samotného začátku a na všechny působil velmi charismatickým dojmem. Potom však šéfování svého podniku předal Petru Boháčovi a sám odešel do důchodu, ve kterém se staral o svou nemocnou manželku. Postupem času se z dění Ulice vytratil. Herec zemřel v roce 2012.

V průběhu natáčení Ulice zemřeli také Bronislav Poloczek (Stanislav Nykl), Hana Maciuchová (Miriam Hejlová) nebo Nina Divíšková.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.extra.cz