Jak se změnil a co dnes dělá T. J. Thyne, představitel doktora Jacka Hodginse ze seriálu Sběratelé kostí?

Jak se změnil a co dnes dělá T. J. Thyne, představitel doktora Jacka Hodginse ze seriálu Sběratelé kostí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Televizní seriál Sběratelé kostí se vysílal dlouhých dvanáct let – a od roku 2005 až do ukončení seriálu v roce 2017 v něm postavu doktora Jacka Hodginse, entomologa, botanika a mineraloga hrál sympatický herec T. J. Thyne. Čemu se začal věnovat po skončení seriálu a jak se mu dnes daří?

Herecké začátky

Narodil se 7. 3. 1975 v americkém Bostonu v Massachusetts a má pět sourozenců. Jeho bratr Tone Thyne se věnuje produkci, které se později začal věnovat i sám T. J. Poté, co dokončil střední školu, odstěhoval se do Los Angeles, kde začal navštěvovat Univerzitu Jižní Kalifornie, kterou v roce 1997 úspěšně dokončil. V roce 2001 se stal spoluzakladatelem Theatre Junkies, spolku, který se zabývá workshopy a programy, které posilují profesní rozvoj herců.

Proslavit se dokázal až s příchodem seriálu Sběratelé kostí, hraje však už od roku 1993, kdy se objevil i v seriálu Walker, Texas Ranger. Od roku 1999 se objevuje také ve filmech, malé role si střihnul i v tak divácky úspěšných snímcích jako je Grinch, Erin Brockovich, Před svatbou ne!, Kdo hulí, ten umí, Lepší pozdě nežli později nebo Nikdy to nevzdávej!

A co dělá dnes?

I když T. J. Thyne na úspěch v seriálu Sběratelé kostí zatím nenavázal žádnou výraznější rolí, na nedostatek práce si stěžovat nemůže. Objevil se v epizodních rolích několika seriálů, v roce 2019 to byl seriál Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti nebo seriál Chirurgové. V roce 2020 pak natáčel seriál Gentefied. Objevil se také ve filmu, v roce 2019 netočil snímek s názvem Extra Innings.

Většinu času se ale věnuje známý herec svým dalším oblíbeným činnostem, věnuje se práci na reklamách a své oblíbené produkci. Pro nás ale asi navždy zůstane sympatickým doktorem Jackem Hodginsem.