Hvězdy Přátel se zamyslely nad tím, co by teď jejich postavy dělaly

Hvězdy Přátel se zamyslely nad tím, co by teď jejich postavy dělaly
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston a Matt LeBlanc si mohli díky seriálu Přátelé splnit své životní sny. Všichni se však shodli na tom, že už se k natáčení tohoto seriálu nikdy nevrátí. Potenciál seriálových postav byl vyčerpaný.

V roce 2021 se začalo mluvit o tom, že se Přátelé vrací. Radost fanoušků byla předčasná. Nakonec z velkého návratu vznikl jen dokument natočený v ateliérech, kde se seriál točil. Šestice herců si sice přisypala na účty dalších pár milionů dolarů, ale diváci moc nadšení nebyli. Vadil jim otravný moderátor, afektovaní herci a celá řada zbytečných hostů, kteří mluvili o věcech, které nikoho nezajímaly.

Mnohem zábavnější byla debata o tom, co by v současné době oblíbené postavy z kultovního seriálu dělaly dnes.

Podle Matta Leblanca by Joey už dávno pověsil nepříliš úspěšnou hereckou kariéru na hřebík a ze své největší záliby by si udělal živnost. A co že Joey miloval nejvíce? No přece sendviče. Podle Matta by měl Joey řetězec obchodů se sendviči. Ostatní se mu smáli, že by všechny sendviče snědl sám.

Jennifer Aniston viděla Rachel věrnou módnímu průmyslu. Bylo to přece to jediné, čemu rozuměla. Poté, co roky pracovala pro jiné lidi, rozhodně by dospěla k rozhodnutí pořídit si svou vlastní značku oblečení. Jasno měla také v tom, že by žila v New Yorku na Upper East Side.

Přátelé
Přátelé | Zdroj: TV Nova

Matthew Perry v rozhovoru pro People prohlásil, že z Chandlera se stal určitě vzorný otec a svůj smysl pro humor dokázal konečně uplatnit správným způsobem a stal se spisovatelem humorných příběhů.

Lisa Kudrow, která hrála excentrickou Phoebe Buffay, řekla, že Phoebe bude určitě žít v Connecticutu se svým partnerem a jejich dětmi. Děti by byly trochu „zvláštní“, stejně jako jejich matka, a proto by je ze všech sil chránila. Určitě by se zapojila i do nějakých školních aktivit v místě, kam by chodily děti do školy, a starala se o komunikaci rodičů a učitelů.

Přátelé
Přátelé | Zdroj: TV Nova

Monika by podle Courtney Cox zůstala stále velice soutěživá. Nepromarnila by ani jedinou příležitost, aby se mohla předvést. Jako matka by ostatní otravovala tím, že by chtěla upéct nejlepší pečivo, prodat nejvíce sušenek, nejlépe organizovat školní večírky.

David Schwimmer měl jasno. Dinosauři jsou pro Rosse vášní na celý život. Nejspíš by zůstal stále u paleontologie. A stejně naivně jako kdysi, nechal by se od kamaráda přemluvit, aby investoval do jeho řetězce ochodů se sendviči. Nejspíš by tak přišel o všechny rodinné úspory pro děti.

Zdroje článku: