Herec Robert Urban ze seriálu ZOO pomýšlí na další kroky v osobním životě

Herec Robert Urban ze seriálu ZOO pomýšlí na další kroky v osobním životě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Postava Petra Kříže v podání Roberta Urbana byla dosud jedním z nejstěžejnějších charakterů seriálu ZOO. Nad jeho budoucností však visí otazník. Jak se herec s případným koncem v seriálu vypořádá?

Soudce Petra Kříže není třeba věrným divákům a fanouškům ZOO sáhodlouze představovat. Jeho pracovní i osobní život tvoří jednu z klíčových zápletek seriálu. Tou pravděpodobně nejsledovanější částí Petrova příběhu je pak jeho vztah s Viky Janečkovou, kterou ztvárňuje Eva Burešová. Přestože se Viky a Petr v seriálu stále ještě nedali dohromady, vše nasvědčuje tomu, že se tak v nejbližších epizodách ZOO stane.

Je však otázkou, jak bude jejich příběh pokračovat dál. Burešová totiž kvůli svému těhotenství a následné mateřské dovolené již před nějakou dobou ukončila natáčení seriálu, a její herecký kolega Robert Urban oznámil, že má s postavou Petra Kříže také dotočeno. Již teď je jasné, že tato změna bude mít výrazný dopad na směr děje celého seriálu ZOO. Co však budoucnost přinese samotnému Urbanovi?

Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Pro lepší představu je dobré nahlédnout do hercovy minulosti. Na televizních obrazovkách není Robert žádným nováčkem – již v řadě jiných seriálů i z konkurenčních televizních stanic, než je TV Prima, dokázal, že je herecky velmi schopný. Navíc je také velmi sympatický, díky čemuž nemá nouzi o zástupy fanynek. Popularita v ohledu jeho zevnějšku však Urbanovi paradoxně není příliš po chuti.

Robert Urban má po svém boku již po několik let věrnou přítelkyni, sám však doposud příliš nepomýšlel na založení vlastní rodiny. Právě seriálové děti Petra Kříže Ben a Sofie tak možná v herci postupem času začaly budit dojem, že by mohl o otázce osobních rodinných záležitostí začít pomalu uvažovat. V jednom z rozhovorů totiž prozradil, že s ohledem na jeho věk (Robertovi bylo v létě 36 let) by možná bylo vhodné o dětech pomalu přemýšlet. Nechce se však zavázat k něčemu, co pak bude nucen z povinnosti splnit, a dává tak spíš věcem volný průběh. I přesto však cítí, že je na čase ve svém životě učinit další krok.

Znamená to tedy, že bychom se mohli dočkat alespoň oznámení zásnub či rovnou svatby? Možné to je. Robert však tímto výrokem chtěl jen naznačit, že natáčení seriálu ZOO považuje za uzavřenou kapitolu, a hodlá se věnovat zase jinému televiznímu či filmovému projektu. Dá se předpokládat, že minimálně v solidně rozběhnuté kariéře má Urban velkou naději na to stát se nadějným a často obsazovaným hercem. Úspěch v osobním životě by pak pro něj byl jen další odměnou nejen za několik krásných měsíců, po dobu kterých diváky ZOO svým příběhem Petra Kříže bavil.

Zdroje článku: