FOTOKVÍZ s českými filmy, bez kterých už si Vánoce nedovedeme představit

FOTOKVÍZ s českými filmy, bez kterých už si Vánoce nedovedeme představit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bez některých českých filmů by Vánoce nebyly úplné. Dotvářejí atmosféru, vracejí nás do dětských let a opakovaně nám vykouzlují úsměv na rtech, ačkoli je známe jako své boty. Dokažte ale, že se v nich skutečně vyznáte natolik, abyste zvládli náš fotokvíz.

Mnozí z nás se na Vánoce těší nejen kvůli chutnému cukroví, nazdobenému stromečku obklopenému dárky a šťavnatému kapříkovi k večeři, ale také proto, že se budeme moct po měsících nepřetržitého stresu konečně pohodlně usadit u televize a vychutnat si své oblíbené české filmy. Naštěstí nám je naše věrné televizní programy servírují pravidelně každý rok a letos tomu nebude jinak. Budeme si tak moct znovu připomenout celou řadu pohádek, ale i veselých komedií, hřejivých rodinných či romantických filmů. Co na tom, že bychom je mohli sami odvyprávět prakticky slovo od slova? Stejně se na ně podíváme znovu, uvolníme se a dopřejeme si chvíli mimo realitu.

Když se navíc budete chtít odreagovat ještě trochu jinak, můžete do svého svátečního lenošení zahrnout trochu té aktivity a zkusit vyřešit náš fotokvíz. Ten odhalí, jak dobře se v českých filmech vysílaných nejčastěji právě o Vánocích doopravdy vyznáte.

Věříme, že jste si při zdolávání našeho filmového kvízu vedli dobře a že jste u něj strávili příjemnou chvíli. Pokud vás to bavilo, vyzkoušejte také naše další kvízy zaměřené na vánoční pohádky nebo jiné české filmy.

Zdroj článku:
  • Autorský text