Eva Burešová dotočila poslední klapku a než přiletí čáp, tak bude spát a jezdit se kochat svým novým domovem

Eva Burešová dotočila poslední klapku a než přiletí čáp, tak bude spát a jezdit se kochat svým novým domovem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se seriálem ZOO se Eva Burešová sice formálně na čas rozloučila, ale podle Lenky Hornové, ředitelky obsahu TV Prima, si diváci oblíbenou herečku budou v seriálu i nadále užívat. Nejenže stihla natočit nové epizody, ale bude nadále v seriálu „na dálku“.

Když nemůže být Eva v seriálu, přijde seriál za ní domů

Tvůrci oblíbeného seriálu, který má pravidelně přes milion diváků, správně vytušili, že by s odchodem oblíbené Viki mohl seriál o část popularity přijít. Pro příklad nemuseli chodit daleko. Konkurenční televize tak téměř pohřbila seriál, když nechala zemřít oblíbeného doktora, který už neměl o další natáčení zájem.

Kolegové ze seriálu se s herečkou dojemně rozloučili a dostala hromadu dárků. Plyšového medvěda sotva unesla.

A jak bude Viky v seriálu pokračovat?

Aby diváci s Viky neztratili kontakt, bude nějaký čas v seriálu prostřednictvím telefonátů. Ty bude nahrávat z domova, kde jí bude pomáhat manžel.

záběr ze seriálu ZOO, zdroj: FTV Prima

Čekají ji významné životní změny

Jak to vypadá, stěhování do nového domova už s partnerem asi před porodem nestihne, a tak zatím zůstávají v pražském bytě. Pro Forejta to znamená trávit hodně času na cestách, protože má restauraci v Olomouci.

Právě to byl jeden z důvodů, proč před časem zakoupili společně na hypotéku luxusní nemovitost uprostřed zahrady ve Struhařově u Benešova.

Spekulovalo se o tom, že pár bude chtít přivítat dítě už v novém domově na venkově, ale jak se nedávno pro Prima Living Eva zmínila, stěhování je v nedohlednu. Dům si chtějí ještě upravit a také se musí celý zařídit. Zatím tam jezdí odpočívat a seznamovat se se sousedy z vesnice.

Eva i partner si tak plní jeden sen za druhým. Po prvním společném dítěti i krásný domov pro sebe i děti. Všechny nutné administrativní věci ohledně domu už mají vyřízené, a tak je čeká už jen ta příjemná část budování rodinného hnízda.

Na Instagramu se populární primácká hvězda pochlubila zatím jen zahradou, protože interiér teprve čeká na zařízení.

Fanoušci si tak musí počkat, než je herečka nechá nahlédnout do nového rodinného hnízda, kde už bude opečovávat kromě partnera Přemka Forejta a syna Nathaniela i dalšího člena rodiny, který už klepe na dveře.

Zdroje článku: